woensdag 21 oktober 2015

Milieuvriendelijk huis

Het creëren van een milieuvriendelijk huis kan klein beginnen, met slechts een paar gemakkelijke stappen. Terwijl je geld bespaart kun je doorgaan naar . Een fijn huis dat geen of zeer lage energiekosten heeft. Dat krijg je met een energieneutrale woning.


In deze milieuvriendelijke en comfortabele woningen tocht . Je hele huis staat zowel binnen als buiten vol met elektronische.

Wanneer heb je nu eigenlijk een duurzaam huis ? Wat is de definitie van een duurzaam huis ? Op HomeExchange is iedere dag Earth Day voor diegenen die hun huis al milieuvriendelijk hebben gemaakt. Hier zijn voorbeelden: . Poets je huis met ecologische schoonmaakproducten. In de meeste supermarkten kan je milieuvriendelijke varianten vinden van chemische . De energie die je verbruikt, . Milieuvriendelijk huis bouwen staat ook bekend onder de term “duurzaam bouwen”.

Chirurgierobotbouwer Catherine Mohr laat tot in detail zien hoe je een echt milieuvriendelijk huis bouwt. Om het huis een schoonmaakbeurt te geven zijn er honderden middelen in omloop, maar niet alle schoonmaakproducten dragen bij aan een . Maak komaf met mijten, stof en schimmels: een gezond huis is een proper. Kies dan voor gezonde en milieuvriendelijke producten: leem, . Maar… ook in het klein kun je heel veel . Tiny houses zijn een ware trend. Nu is er een tiny house die milieuvriendelijk is gebouw met duurzame materialen. Als je gezond en passief wil bouwen, is milieuvriendelijk bouwen de oplossing voor u. Hoe ziet dit huisje eruit?


Met milieuvriendelijk bouwen krijgt u energiezuinig huis met een passief . Geef je huis een groen tintje met milieuvriendelijke meubels en accessoires. Nu zien de daken er nog als een gla groen tapijt uit. Er zijn mogelijkheden in overvloed en . In Veghel wordt een huis gebouwd van stro en leem. Volgens de eigenaar zijn deze bouwmiddelen. Een energieneutrale woning is milieuvriendelijk én fijn om te wonen.


OYO architects uit Gent kreeg een mooie opdracht: ontwerp een milieuvriendelijk woonhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts