vrijdag 24 maart 2017

Bruine rat in tuin

Heb je een bruine rat in de tuin dan is het belangrijk om te onderzoeken waarom dat zo is. Ratten zijn slimme dieren en weten zich goed schuil te houden. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


De bruine rat is gevaarlijk voor de gezondheid van zowel mens als huisdier. Overdag zult u ze niet vaak .

Bruine ratten vertoeven voornamelijk in de tuin , op de begane grond en kelder van uw huis. Je kijkt gezellig uit het raam naar buiten en geniet van de winterpracht in de tuin. Maar het is waarschijnlijk niet aan te raden om een kolonie bruine ratten te gaan huisvesten in een niet al te grote tuin. Ratten en muizen in de tuin zijn ongewenst en veroorzaken overlast.


Met deze tips help je dit voorkomen en blijft je tuin vrij van knaagdieren. Ratten in de tuin dient men tijdig te vangen of te bestrijden. Als u de Bruine Rat in de tuin heeft gezien dan plaatsen wij professionele spullen zonder gif.


Hebt u het vermoeden dat u ratten in huis, in de tuin of op zolder hebt, probeer dan.

Zijn hol is daar niet ver . Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen. In tuinen graven ratten holen, vooral in composthopen, waterkanten of onder schuurtjes of. Informatie over overlast door bruine en zwarte ratten. De soort is ook wel bekend onder de namen Noorse rat, rioolrat, . Je kunt ratten bestrijden in de tuin op verschillende manier aanpakken.


Niets is vervelender dan ratten in de tuin. Hoe kom je snel van de ratten. Hoewel het omnivoren (alleseters) zijn, kiest de bruine rat in de tuin zijn voedsel wel zorgvuldig uit.


Op de plaatsen waar een continu voedselaanbod is tref je de . Ruim overgebleven vogelvoer in de tuin aan het eind van de dag op. Zie hier hoe je eenvoudig en goedkoop ratten kunt vangen in. Wist u bijvoorbeeld dat een zwarte en bruine rat , de meest. Overlast van muizen en ratten komt hoofdzakelijk doordat er niet. Bij de bruine rat bijvoorbeel worden na een draagtijd van tot dagen . Als we meer van de bruine rat zouden weten, wisten we ook wat we vooral.


Voor de rat zijn die tuinen vergelijkbaar met een vijf sterrenhotel!

Een bruine rat kun je in ieder geval herkennen aan zijn stompe snuit, zijn grijsbruine rug en. Houd de begroeiing in je tuin zo kort mogelijk. En door overal aan te knagen beschadigen ze isolatie, wanden en tuin - en. De schadelijkste soorten zijn de huismuis, de bruine rat en de zwarte rat.


In Acht filmde een bewoonster de zwarte ratten in haar tuin en schuurtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts