dinsdag 14 maart 2017

Kogelkraan 3 8

Handbediende kogelkranen koopt u bij MATTECH. Deze mini kogelkraan is voorzien van één binnen- en buitendraadverbinding. Hij is ideaal voor de kleinere leidingen. Met een kogelkraan kun je de stroming van een vloeistof geheel of gedeeltelijk afsluiten met een doorboorde bol (kogel) die om zijn as loodrecht op de boring . Kogelkranen voor elke toepassing.


Weg kogelkranen hebben drie aansluitpoorten en worden gebruikt voor het schakelen tussen.

Messing kogelkraan 2x binnendraad. Kan gebruikt worden als afsluiter op een messing huidoorvoer met . Deze kogelkraan heeft binnendraad aansluitingen ISO 7-. Dit artikel wordt speciaal . Opmerking: De beschikbare voorraad is niet realtime.


Product voorraad kan afwijken van wat wordt getoond op deze pagina. Voorraad Ruim op voorraad. Met één slag is de kraan open of dicht, terwijl door de .

Snelle levertijd en grote voorraad onderdelen voor de horeca. Gratis verzending vanaf €7-! Geschikt voor cv-installatie en drinkwater. Medium kraan, Lucht, neutrale gassen, water.


Aansluiting Binnendraad. Lasaulec, de échte technische. Mini kogelkraan 2x binnendraa verchroomd.


Een kogelkraan van topkwaliteit Een kogelklep van hoge kwaliteit zorgt voor een betrouwbare regeling van jouw systeem. Oppervlaktebehandeling, Geel gepassiveerd. Standaard in het gamma zijn de stalen en de roestvast stalen kogelkranen. Van Hemert Persluchttechniek biedt u hoogwaardige producten en advies voor uw . Prijsinformatie: Prijs per stuk: € 200. Gebaseerd op 2ervaringen.


Plus- en minpuntenIdeaal voor verf en oplosmiddelen. Beweegt soepel tot 3bar. De -weg kogelkranen op deze pagina bevestig je eenvoudig aan pijpleidingen met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts