dinsdag 14 maart 2017

Tt hal evenementen

Het oppervlak van de hal heeft een totaal vloeroppervlak van ruim 17. De hal is al eerder het decor geweest voor beurzen als De Landbouwvakbeurs en . TT Circuit weet iedereen waar de evenementenhal zich. Toni Denneboom weten, directeur beurzen en evenementen Noord- . Evenementen agenda TT - hall.


Als organisatie organiseren wij bijna elk weekend een evenement.

Zoals publieksevenementen maar ook zakelijke evenementen. Zoeken binnen evenementen. Libéma wil graag zelf de exploitatie van de TT Hall op zich nemen. Het is een multifunctionele hal waar door het jaar heen vele verschillende evenementen en beurzen plaatsvinden.


Bent u als standhouder aanwezig op een van . Zij zorgen ervoor dat beurzen en evenementen in de hal worden georganiseerd. Een unieke en veelzijdige evenementenlocatie met oneindig veel . De eigenaar van de TT Hall , Dirk Lips en exploitant Gerard. Geplande evenementen gaan gewoon door, daar zijn partijen het wél over eens.

Openingstijden Vrijdag: 13:– 23:uur. Hier kunnen bezoekers de nieuwste trends op het gebied van industrie 4. Hollandse avond verloopt droog in TT - Hall (Update 1uur). Een nieuwe naam voor de locatie, maar de Drentse vlooienmarkt en braderie gaat onverminderd voort!


Wij heten u van harte welkom! Assen Expo (v.h. TT Hall ). Geen zin om te wachten bij de kassa? Koop hier online tickets voor Dé Noordelijke Motorbeurs en loop zo door naar de toegangscontrole. Hieronder ziet u de evenementenkalender van Expo Management.


Klik op de datum van het evenement om naar de desbetreffende website te gaan. In tegenstelling tot andere evenementen is het parkeren bij de TT hal tijdens de Pasar GRATIS! Ook het gebruik van de toiletten is GRATIS en . Volgend weeken en november a. Na de gerechtelijke uitspraak over ontruiming van de TT - Hal was er.


Nu wordt de exploitatie door de andere Hal-initiatiefnemer Libema verzorg. Dat de Noordelijke Motorbeurs nu naar de TT - Hall komt, lijkt voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts