donderdag 30 maart 2017

Veilingklok

Een veilingklok (ook elektrische afmijninstallatie) is een instrument dat wordt gebruikt in de afmijnzaal van veilingen om de prijs van een product vast te stellen. Bovenaan in het grote witte blok ziet u alle informatie over de volgende producten. Die worden straks verkocht. Klanten kunnen zich alvast inlezen.


De veilingklok is bijna uitgetikt.

Valentijnsdag is wereldwijd een van dé bloemendagen. Maar in de Aalsmeerse veilinghal is . Veilingklok draait voor het laatst. De twee andere veilingklokken op de veiling blijven voorlopig nog in.


Tijd voor een beetje nostalgie. In deze film, een mixage van . EELDE - Handelaren op de bloemenveiling in Eelde hebben donderdagmorgen voor het eerst.

Een groep kopers en kwekers vindt dat de fysieke veilingklok bij FloraHolland moet blijven. Ze houden daartoe een enquete op de veiling in . Langs de buitenste rand staan cijfers, van tot 99. Een veilingklok is een instrument dat wordt gebruikt in de afmijnzaal van veilingen om de prijs van een product vast te stellen. In Museum de Locht bevindt zich in het Aspergepaviljoen een prachtige veilingklok , een geschenk van de veiling ZON.


Lei Mattheijssen uit Blerick (66) en Joep Beunen (68) uit . Online vertaalwoordenboek. Vertalingen veilingklok NLDE. Many translated example sentences containing veilingklok – English-Dutch dictionary and search engine for English translations. Op juli is er een demonstratie van de veilingklok voor kinderen. Daarnaast is er een muziekoptreden van “4You”.


Plantion heeft daarmee een primeur, want nog niet eerder werden Fairtrade bloemen via een veilingklok verhandeld. De rozen worden geveild onder de naam . Het gebouw biedt nu onderdak aan een sfeervol café restaurant met een . Beeldveilen, waarbij producten niet meer fysiek voor de veilingklokken worden gevoer is in de strategie van FloraHolland een belangrijk . Een reactie plaatsen Reactie annuleren.

De visveilingen aan onze kust laten vanaf nu op hun veilingklok zien welke partij vis op een duurzame manier werd gevangen. Kom naar de Stallandse veiling en sla een goede prijs af voor heerlijke Thooolse streekproducten. Het besluit om te stoppen met fysieke planten voor de veilingklok is uitgestel tot vreugde van actiegroep Behoud de Plantenklok.


Algemeen begrip voor de veiling, genoemd naar het afslaan van de veilingklok door een handelaar op het moment dat de door hem gewenste prijs is bereikt. Met het stoppen van klokveilen en de overstap naar bemiddeling is met name de positie van de . Het pand heeft een oppervlakte van 175m² en een perceeloppervlakte van 170m² en heeft 5 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts