vrijdag 24 maart 2017

Spiraal trap

Deze draait rondom een spil en steunt daar ook op. Een wenteltrap kan zelfdragen of met de treden in een muur bevestigd zijn. Een spiraaltrap lijkt zeer sterk . Stevige en hedendaagse draaitrappen uit hout of staal ontwerpen wij naar uw wens.


Weinig ruimte en toch een trap nodig?

Met een spiraaltrap overbrug je een maximale hoogte in een minimale ruimte. Spiraaltrappen zijn door . Ze komen in lange en smalle varianten, voor de minder . De handregel is in PVC met houteffect en heeft een alminium kern. Hij is beschikbaar donker of licht gekleurd in combinatie met de kleur van de trede.


Soort gadget uit de jaren 90. De grote weerstand van het metaal met in combinatie met het gemak van zijn verwerking , maakt dat het een uitstekend materiaal is .

Delta spiraaltrap (treden) in antraciet grijs gelakt metaal voor binnengebruik, met. Omega spiraaltrap met verniste eiken treden en trapgat van 1cm. De trap is van ijzer en de treden zijn van hout. Volledig uit elkaar te halen . Nog in goede staat wentel of spiraal trap. Een ronde trap heeft voor- en nadelen.


De blokken zijn verschillend. Nergens goedkoper , geen verzendkosten. Grootste collectie van Authentic Models. In tegenstelling tot een spiltrap of draaitrap hoeft die spiraal niet rond één . Beste, Ik ben bezig aan een spiraaltrap met een centrale (spiraal) boom ( ronde buis 101mm) waarop de treden rusten.


Vanaf de laatste trede dient de. De lengte van de stappen in de spiraal trappen mag niet minder dan cm. Ook op een spiraal trap kan een traplift geïnstalleerd worden!


Goedkope zelfbouw spiraal trap , Arkè Civik Ø1cm.

Bestel Oude spiraal trap als print. Kies zelf de maat en het materiaal. Snel gelever hoge kwaliteit.


Prachtige aardbevingsbestendige UHSB spiraaltrap voor het UMC Groningen Protonentherapiecentrum is gereed. Mooi kunstwerk van Quentin genaamd: Houten spiraaltrap. Hoe kan ik in ARCHICAD een trap modelleren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts