woensdag 22 maart 2017

Gatenplant monstera deliciosa

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Deze makkelijke kamerplant staat in Nederland ook wel bekend als Deliciosa , Monstera of Gatenplant. Het is een kruipende klimplant, die van nature voorkomt in de tropische . De Monstera : wie vind deze plant nou niet tof?


Deze groene gatenplant is een popiejopie onder de kamerplanten en past in ieder interieur.

De gatenplant ( Monstera Deliciosa ): stekken en verzorgen. Monstera deliciosa groeit van oorsprong in de tropische bossen van Midden- en Zuid-Amerika waar hij tot 20m hoog kan worden. Deze Monstera van Green Lifestyle Store wordt ook wel gatenplant genoemd vanwege de vele gaten in het blad. De plant komt oorspronkelijk uit de tropische.


Een echte blikvanger in je woonkamer! Benieuwd naar de herkomst of de verzorging van de Monstera Gatenplant , u vindt het in onze plantengids. Deze wortels van deze klimplant hechten zich in de vrije natuur aan rotswanden en de plant kan dan tot wel enkele . Tropisch design in je huiskamer.

Het jonge blad is dicht, maar al snel komen er meer een meer . Dan is de decoratieve monstera of gatenplant met groot, diep ingesneden blad met gaten in de buurt van de nerf dé kamerplant voor jou! Philodendron Monstera Deliciosa ( gatenplant ) bij Tuincentrum. IKEA MONSTERA Potplant Gatenplant cm.


Bestel GATENPLANT monstera deliciosa als print. Kies zelf de maat en het materiaal. Snel gelever hoge kwaliteit. De meest bekende soort is de Monstera deliciosa. De frisse groene bladeren geven mooi effect aan jouw . Heel leuk maar hij begint nu echt teveel ruimte in te nemen.


Neem nou deze Gatenplant , wij begrijpen best dat hij deze naam heeft gekregen. Grote bladeren, bekend van de Hawaii-shirts. Staat graag op een half-zonnige plek waar hij rap de . Een super trendy plant die ook nog eens heel gezond is.


Nederlandse naaGatenplant Verzorging: Stoere, sterke kamerplant, kan ook middenin een ruimte waar iets minder licht . Latijnse naaMonstera deliciosa. Makkelijk om te verzorgen en een echte blikvanger: dat is de gatenplant.

Hij kent vele bijnamen: philodendron, deliciosa of monstera.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts