maandag 27 maart 2017

Gresbuis aansluiten op pvc

Om de juiste afdichting te verkrijgen, . Twee pvc -buizen op elkaar aansluiten is vrij eenvoudig. Bouw hiermee een kegeltje op de gresbuis , rondom de pvc -buis. PVC overgangsstuk om overgang te maken tussen GRES spie-einde en.


Ik ga een nieuwe afvoer aanleggen en aansluiten in de kruipruimte op een liggende gresbuis.

Er komt een 110mm PVC -valpijp langs de muur . De overgangsstukken zijn voor de aansluiting op. Voor aansluiting van PVC buizen op grès- of gietijzeren buizen. Hallo,Ik ben een gresbuis aan het aansluiten op PVC met zo een overgangsstuk.


Het overgangsstuk is voor een gresbuis van 1mm. Voor mijn toilet kan ik in die afvoer komen met een pvc buis van 110mm en voor. Voordelig online bij WitWay. Zou ik daar een stuk van kunnen afzagen , daar een pvc pijp .

Als laatste kunnen we de pvc pijp bevestigen aan de gietijzeren mofkraag met behulp van een. Nu kunnen we de pvc pijp gaan plaatsen met behulp een van flexibele rubberen mof. Overgangsstuk grès naar pvc.


Ze moeten nog enkel de afvoerbuizen aansluiten. Hoe kan ik een pvc buis duurzaam (minstens jaar) aansluiten op de. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Om afdichting te krijgen op de spie-einden van grès buizen worden tokrolringen bijgeleverd.


De bestaande buis wordt uitwendig schoon gemaakt. De knipper wordt geplaatst om de . Hoe gaan die dingen over de grespijp ? Een pakking ring zit er niet in. Tegenwoordig wordt het merendeel van de buitenriolen aangelegd met PVC.


Door de goede ervaringen met deze flexibele buis is PVC sindsdien het traditionele starre beton en gres voorbij gegroeid. Fitting met aansluiting. Meestal zijn deze gresbuizen nog gecombineerd met een sterfput.

Wavin Wafix overgangsstuk tussen gres buis en pvc buis. Aansluiting op gresbuis was gemaakt door Guests. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts