maandag 15 januari 2018

Bijenoverlast

Heeft u overlast van bijen in of rondom uw huis? Of heeft u een bijenzwerm geconstateerd? Solitaire bijen en wespen die ondergronds nestelen kunnen op geschikte plaatsen in flinke aantallen (enkele honderden) voorkomen.


Bij ons in de tuin zitten sinds een week de hele dag bijen. Van één enkele bij kom je vrij makkelijk af, maar een heel bijennest verwijderen kan een bijzonder ingewikkelde en zelfs gevaarlijke .

Probeer bijen niet zelf te verjagen maar bel gelijk met THE BEE TEAM. Wij proberen dan uw bijen te behouden . Een bij is bruinig geel, een wesp is zwartgeel met duidelijke aflijning. In de zomermaanden komt overlast van bijen en wespen regelmatig voor.


De gemeente bestrijdt de wespen. U loopt het risico door de wespen gestoken te worden. De steek van een wesp is .

Bel daarom altijd een ongediertebestrijder! De laatste weken kreeg ik een paar telefoontjes van mensen met bijtjes in hun tuin of rond hun huis. Omdat het nog vroeg op het jaar is en uit . TILBURG - De overlast door bijen op de afdeling neurologie van het TweeSteden ziekenhuis in Tilburg is voorbij. HEEMSTEDE - Een zwerm bijen veroorzaakte zaterdag grote overlast in de Drieherenlaan in Heemsteede.


De brandweer en een imker . Zit er een bijenzwerm in een boom of aan een tak of eventueel aan de dakrand? Probeer de zwerm vooral niet te verjagen, te storen, vergiftigen . Bekijk alle advertenties van . Sinds kort zit er volgens mij een bijennest in de spouwmuur van mijn woning. Op sommige plekken in de muur is een vertikaal voegje . Beestjes Kwijt brengt u in contact met een geselecteerde lokale ongediertebestrijder! In een mum van tijd uw ongedierte kwijt. Heemstede - Een zwerm bijen veroorzaakte zaterdag grote overlast in de Drieherenlaan in Heemsteede.


Deel van afdeling ziekenhuis getroffen door bijenoverlast. Bijennest of -zwerm ontdekt?

Een gedeelte van de afdeling neurologie van het Tilburgse . This Pin was discovered by Juf Saskia. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. See what people are saying and join the conversation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts