donderdag 18 januari 2018

Slagerij bor

Welkom bij de lekkerste slager van de Betuwe! Graag geven wij u een indruk van onze. Gourmetpakketten bestellen. Ook dit jaar hebben we een mooi barbecue assortiment.


In deze brochure vindt u een selectie van onze barbecuepakketten. Klik op onderstaande categorieën om naar de bijbehorende pagina in de webshop te gaan.

Al jaar de slager met liefde en passie voor het vakmanschap en ambachtelijke producten. Keurslager Willem Bor, Opheusden. Het is dit jaar alweer jaar geleden dat Joachim Bor en zijn vrouw een slagerij openden aan de Kerklaan in Opheusden.


In die jaar is er een hoop gebeur. Passie, Kwaliteit en Service! Volledig ontzorg gratis bezorgd in de regio. Bor Catering zorgt voor de perfecte feestavon verjaardag, bruiloft of partij.


Willem Bor, deze jonge en gedreven vakman uit Opheusden staat aan het hoofd van een fris en enthousiast team.

Liefde voor het slagersvak en oog voor detail . Helaas, assortiment nog niet online op VersBesteld. Bor biedt een prachtig en rijk assortiment van ambachtelijk bewerkt . Slagerij - Poelier - Kaas Speciaalzaak. Een modern gespecialiseerd bedrijf dat kwaliteit als traditie heeft.


Bekijk aanbiedingen, openingstijden en adres- en contactgegevens. Voor onze centrale slagerij, Boni Vers Ambacht B. Nijkerk zijn wij op zoek naar. Ook voor kip hebben wij een samenwerking met kippen slachterij vd Bor in . Terug naar het ledenbestand.


We spraken elkaar in het onderkomen dat de slager als bekroning van zijn. Bor Vroeger kon je aan de grootte van het huis de belangrijkheid van de . De cateringactiviteiten werden al on- geveer jaar intensief vanuit de slagerij. Van der Zee verwerkt iedere dag het beste vlees voor haar klanten in de horeca via haar slagerijen gevestigd in de HANOS groothandels. Iedere slager heeft eigen specialiteiten en lekkernijen.


Gezien bij: slagerij Van Alphen in Leende (NB). Ook moet het plein voor slagerij Bor levendig en groen worden en door een groene inrichting de doorgaande route van de dorpsstraat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts