woensdag 17 januari 2018

Cursus spuitlicentie

Een spuitlicentie is een bewijs van vakbekwaamheid waarmee je kan. Wilt u uw spuitlicentie halen of verlengen? Dan zoekt u een cursus die volledig aansluit op uw sector.


Of u nu werkzaam bent als glastuinder, agrariĆ«r, teler, . Terra trainingen verzorgt in heel Nederland verlengingsbijeenkomsten waar u van harte welkom bent. Wanneer u de cursus Uitvoeren Gewasbescherming volgt, kunt .

Online cursussen afgestemd op uw sector. Van het behalen van een enkele cursus , tot het afnemen van een examen, u kiest zelf wat u. Doe dit via zelfstudie of klassikale cursus l Slagingspercentage van ruim l Erkend opleider door ministerie en Bureau erkenningen. Basiscursus Uitvoeren gewasbescherming spuitlicentie 1. Voor iedereen die beroepsmatig met gewasbeschermingsmiddelen werkt, is het verplicht om over een . CITAVERDE Bedrijfsopleidingen en schrijf je direct in!


Gelijk aan de spuitlicentie geldt er voor de KBA aantekening een verplichting tot verlenging. Voor het verlengen van de KBA dient u . Of om deze op het juiste moment te laten verlengen.

De vierdaagse Wellant cursus Uitvoeren Gewasbescherming bereid je voor op het examen. Als je slaagt, krijg je spuitlicentie A. Binnenkort uw spuitlicentie halen of verlengen? Daarmee voldoe je aan de . Nationaal Fruitpark Ochten organiseert dit voorjaar nogmaals een cursus om gewasbeschermingsmiddelen te mogen aanschaffen en . Zij dienen in het bezit te zijn van het Vakbekwaamheidsbewijs Uitvoeren Gewasbescherming ( spuitlicentie 1).


Aanbod verplichte cursussen. Specialist gewasbescherming. Spuitlicentie Uitvoeren gewasbescherming. Vakbekwaamheid Uitvoeren of Bedrijfsvoeren gewasbescherming (“ spuitlicentie ”), heeft een geldigheidsduur van jaar. Klik op datum voor rooster cursus.


Met onze diensten ondersteunen wij u bij praktische zaken. Denk aan bodemkundig onderzoek, verlengen van spuitlicenties en cursussen. Voor de verlenging van uw spuitlicentie bieden wij in samenwerking met opleidingscentrum Citaverde College geregeld cursussen en trainingen aan.


Evenals voorgaande jaren organiseren wij weer een middag om uw spuitlicentie up to date te houden en weer een punt te behalen voor uw . Er is een groeiende vraag naar een spuitlicentie cursus in de Poolse taal. WPA-Robertus organiseren we een bijeenkomst waarbij u een punt kunt halen voor uw spuitlicentie. Opgave dient te gebeuren bij .

Veel telers ervaren de cursus gewasbescherming als een verplicht nummer. Zo ook Aart Penning in Ridderkerk. Hij teelt diverse soorten sla, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts