maandag 29 januari 2018

Veiligheidstermijn gewasbeschermingsmiddelen

De veiligheidstermijn is de minimale toegestane tijd tussen de laatste toepassing en de oogst. Deze is terug te vinden in het wettelijke gebruiksvoorschrift op het . Gewasbeschermingsmiddelen en biociden zijn toegelaten voor gebruik volgens de wettelijke gebruiksvoorschriften. Dan zijn ze veilig te gebruiken, en dat is . Nationale toelating van gewasbeschermingsmiddelen.

Informatie over de toelating en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen in België. Dit is de officiële site van de dienst . Veiligheidstermijn : voorkomen te veel . Besluit gewasbeschermingsmiddelen en biociden. Voedselveiligheid en residuen van gewasbeschermingsmiddelen. Er zeker van zijn dat het voedsel dat je eet, gezond en veilig is. Deze termijn is bedoeld om de resten van het bestrijdingsmiddel door de natuur.


Heeft u een bepaald probleem in uw gewas?

Zoek via gewas, productsoort of werkzame stof naar het geschikte product. HET COLLEGE VOOR DE TOELATING VAN GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN EN BIOCIDEN. Het is zacht voor gewassen, mengbaar met de meeste gewasbeschermingsmiddelen en het heeft geen veiligheidstermijn. Met mechanische loofdoding:. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig.


In onderstaand overzicht vindt u van de meeste gebruikte gewasbeschermingsmiddelen de wettelijke veiligheidstermijn voor spruitkool. De tij die moet verlopen tussen de laatste bespuiting en de verkoop of het gebruik van het gewas. De acht principes van geïntegreerde gewasbescherming volgens. Ter bestrijding van schurft.


Goede landbouwpraktijk: gebruik van gewasbeschermingsmiddelen in de maïsteelt. Daarom is voor elk product per teelt een veiligheidstermijn vastgesteld. Gids voor gewasbescherming in de land- en tuinbouw en het openbaar en.


Met het oog op de voedselveiligheid zijn ook de veiligheidstermijnen in de gids . De redactie van Gewasbescherming en het bestuur van de KNPV aanvaarden. Motto bevat twee bestanddelen, een suikerderivaat en een gemodificeerd vetzuuramine. Motto is geformuleerd als een vloeibaar product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts