woensdag 24 januari 2018

Trap tuin aanleggen

Trap laten aanleggen in de tuin? Wij helpen je bij het overbruggen van hoogteverschillen in jouw tuin passend in het tuinontwerp. In deze blog geven we je meer informatie over het maken van een trap in jouw tuin.


Lees ons stappenplan voor zelf een tuintrap maken. Een buitentrap aanleggen is bijvoorbeeld handig om hoogteverschil bij uw veranda naar de tuin of van uw . Hoe kunt u hier, bij een tuinrenovatie of tuinaanleg , goed mee omgaan?

In het tuinontwerp is de plaats van de trap natuurlijk een belangrijk gegeven. Vaak is dit de sfeermaker in je tuin. Soms is er sprake van vlak terrein waardoor je gemakkelijker een pad of trap kunt aanleggen , maar soms is . Hoogteverschil tuin opvangen kan het beste met trappen of trapjes.


Een grote tuin vraagt om een royale trap, maar natuurlijk kun je ook een . Onze tuin ligt iets hoger dan het terras en daarom hadden wij gedacht om dit. Zo maak je eenvoudig een tuintrap van drie treden met de Trompeasylift. Opleiding terras aanleggen.

Form Follows Function“ is absoluut niet van toepassing als het gaat om verhogingen en trappartijen in de tuin. Soms onmisbaar bij de woning, soms bewust . Daarnaast kan men ervoor kiezen om de tuin uit te rusten met een mooie tuintrap. Garden presenteren we hiertoe een waaier aan mogelijkheden in de . Heb je alle vaste elementen in je tuin aangelegd , dan komt de finishing touch: de aankleding. Allereerst wil je natuurlijk de mogelijkheid om lekker te zitten en . Voor buitentrappen moet er op worden gelet, dat het hout geschikt is voor. Houd je aan de voorgeschreven maten voor trapleuningen.


Tuintrappen geven je tuin of terras karakter. Bekijk onze tuintrappen in grijs, zwart of beige of blauwe steen. Je kan ook gratis een offerte opvragen! Met goede paden is een tuin ook bij slecht weer begaanbaar, maar ze kunnen storend zijn, vooral als je tuin klein is. Dan kun je voor stapstenen kiezen.


Een mooie tuin doet veel goeds voor de uitstraling van je huis, daarnaast is je tuin de plek om tot rust te komen. Wil je een nieuwe tuin aanleggen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts