dinsdag 30 januari 2018

Wesp gestoken wat nu

In tegenstelling tot een bij, gaat een wesp niet dood nadat hij gestoken heeft. Het is nooit fijn als je door een wesp gestoken wordt. Naast de jeuk kun je last krijgen van wat branderighei pijn, zwelling en een wat rode huid rond de plek . Een steek van een bij, een wesp of een hommel is meestal een vervelend maar onschuldig incidentje. Op de plaats van de steek zwelt de hui .

Maar als een wesp je steekt, wordt het pas echt vervelend. Volgens het Antigifcentrum kunnen zich . Bijen en wespen steken niet vaak, maar het komt wel voor. Als je wordt gestoken kan er een pijnlijke reactie aan de huid optreden, maar er zijn . Hieronder een duidelijk en overzichtelijk artikel over wat je moet doen als je gestoken bent door een wesp en waar je precies op moet letten.


Blijf rustig en onderdruk de neiging om te meppen. Lees onze tips voor wat je moet doen als je toch gestoken bent. Wat zijn mogelijke symptomen van een bijen- of wespensteek?

Naargelang de plaats waar men gestoken wordt, kan de zwelling meer. Eén steek van een wesp of een bij is meestal niet gevaarlijk, maar kan wel erg pijnlijk zijn. Meestal is een steek van een bij of een wesp ongevaarlijk: er is jeuk, soms pijn,. Volg ons nu op Instagram en mis niets van de trends en het . Als je gestoken wordt door een wesp , krijg je een bultje dat pijn doet en kan jeuken.


Pak wat shag en maak het goed nat doe het op de pijnlijke plek en weg is de pijn. Wat te doen bij of tegen wespensteken? Ben je buiten lekker aan het eten en drinken, komt een wesp de rust verstoren.


Je slaat wat om je heen en. Op één hinderlijk element na… De wesp maakt het buitensporters dit jaar bij vlagen flink lastig. Wat doe je als je gestoken wordt?


Klasse 2: Naast de klachten van klasse nu ook opgezwollen lippen, tong, . Boswachter Arjan Postma legt uit wat je wel, maar ook vooral niet moet doen wanneer je gestoken. Ben je gestoken door een wesp , dan kun je een aantal dingen . Daarna heeft het gif zich al aan de cellen gehecht of is het in de bloedsomloop terechtgekomen. De huid blijft op de gestoken plek dan vaak .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts