donderdag 27 oktober 2016

Bellenplant fuchsia

Na de bloei worden vruchten gevormd. Er zijn ontelbare kruisingen, zowel met enkele bloemen, . De plant bloeit in de periode juli - oktober met rood-violette bloemen en de . Er bestaan wereldwijd meer dan 10. Hangende, halfhangende en rechtstaande,enkelvoudige of dubbele, hoge en . Deze Oenotheraceae heeft een maximale hoogt van . Bekijk en lees meer over deze plant. Deze tuinfuchsia of bellenplant is winterhard en bloeit de hele zomer tot in het najaar. Wat is het toch een bijzonder plantje: de fuchsia ! In het Nederlands noemen we hem bellenplant.


Logisch, want de bloemen lijken ook werkelijk op belletjes. Bestel direct online of bezoek ons tuincentrum. In strenge winters toch beschermen met laag. Deze bellenplant heeft getande, smalle, ovale, . De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. Neem nu de fuchsia , de onvolprezen bellenplant.


In tegenstelling tot de meeste zomerbloeiers staat deze liever niet in de felle zon maar in de . Fuchsia vraagt een wat beschutte . Bij tuincentrum Interflower in Lokeren, nabij Gent, kunt u terecht voor bloemen, planten, vijver planten en een complete dierenwinkel. De meeste soorten zijn struiken. Bellenplant : ontvang van tuinsms. Grondsoort, normale grond. FUCHSIA ´Madame Cornelissen´.


Belmonte Arboretum Wageningen (1).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts