maandag 24 oktober 2016

Bloem margriet

De plant heeft een bloemhoofdje . De bladeren zijn groen en . Oud-Griekse woorden leukos (wit) en anthemon ( bloem ). Ze groeit op op open, vochtige tot matig droge, voedselrijke, grazige grond. De margriet is inderdaad een reuze uitvoering van het madeliefje. Gewone margriet is een overblijvende (vaste) drachtplant die in de periode van.

Deze witte bloem met geel hart groeit van oorsprong in subtropische gebieden zoals de Canarische Eilanden en Madeira. Het is een sterke 1- jarige plant die . Beschrijving: Wintervaste margriet. Bloeit met grote, witte bloemen met geel hart tijdens de zomer.


De naam Leucanthemim komt van wit (leukos) en bloem (anthemom). Van de naam margarites komt de naam margriet en betekent parel. Felicia of blauwe margriet is een rijk bloeiende kuipplant die je binnen moet.


Eenjarig plantje met prachtige, donkerblauwe bloemen met een geel hartje.

Wij hebben 1gratis bronnen voor jou. De namen grote madelief en margriet zijn algemeen in gebruik. Leucanthemum = letterlijk witbloem, leucos: wit en anthemubloem. Margriet is een Nederlandse meisjesnaam. De wilde margriet is een overblijvende plant met bladeren die verschillend van vorm.


Een synomiem voor deze margriet is Chrysanthemum . In Nederland staat de bloem symbool voor de staf van Aäron en daarom veel. Dan kun je dit onkruid witte bloem in onze lijst terug vinden. Daarnaast is de margriet hardnekkiger onkrui de wortels gaan namelijk veel dieper de grond in. Grote gevulde gefranjerde straalbloem met geel hart, stevige bloemstengel, glanzend donkergroen bla zeer rijk- en langbloeien . Grote, zuiverwitte bloemen met een heldergeel hart, ideaal voor de border.


VERSPREIDING: de margriet groeit in vrijwel heel Europa, vooral in het westen. Hij is niet alleen in graslan maar ook in bermen te vinden, zolang de bodem . Gerelateerde afbeeldingen: bloem margriet bloesem zomer plantaardige. Kamille, Bloemen, Witte Bloemen, Natuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts