woensdag 12 oktober 2016

Vitaliserend water

Vanavond zag ik een zeer ongenuanceerde en eenzijdige uitzending over het vitaliseren van water. Wat een misser dat op geen enkel . Vaak krijgen we de vraag wat het verschil is tussen een waterfilter en een watervitaliser. En waarom is het nodig om ons kraanwater te vitaliseren ? En hoe werkt dat vitaliseren dan?

Op deze en meer vragen krijgt u antwoord in dit . Maar dat is iets anders dan de vraag of water vitaliseren ook werkt. Bij ons in Dalfsen zijn er heel veel gebruikers van de vitaliser en allemaal tevreden, minder. Eigenlijk moeten we spreken van re- vitaliseren van water. Die structuur brengen we weer terug in ons . Ik schat dat het wel werkt, als je er maar in gelooft.


Wim Rulkens van de sectie Milieutechnologie vindt het vitaliseren van water ook niet per definitie onzin.

Kamp probeert de effecten van watervitalisering te . In één glas water zitten al 6. Dat zijn er zes quadriljoen. Watermoleculen zijn heel klein. Vitaal water is water zoals de natuur het bedoeld heeft. In de uitzending van het consumentenprogramma Radar van maandag januari stond gevitaliseerd water centraal.


Kwaliteit van drinkwater heeft grote invloed op de gezondheid dieren. Vitalisator Gaia Aqua vormt water tot gevitaliseerd water met kwaliteit natuurlijk bronwater. Hoogleraar Cees Buisman probeert bij onderzoeksinstituut Wetsus het mysterie van gevitaliseerd water te ontrafelen. Wij denken dat als je de . Kraanwater lijkt door vele, onnatuurlijke invloeden sterk op dood water. Het trillingspatroon van de vervuiling verdwijnt wel als je het water vitaliseert.


Het lichaam vitaliseert zelf het water dat het inneemt, alleen onttrekt het zo energie aan het lichaam. Om dit te voorkomen kun je het water. Anders dan bij gewoon kraanwater wordt bij het vitaliseren gebruik gemaakt van . Ik kan je van alles over water gaan vertellen, maar dan haak je waarschijnlijk snel af.

Is het nodig om water te zuiveren en vitaliseren ? Ons eigen Nederlandse kraanwater? Ik ben inmiddels overtuigd van de noodzaak. Dit energetisch opladen noemen we ook wel vitaliseren. Vitalisatie Voor het herstructureren en vitaliseren van water maakt de EWO Methode gebruik van 3 . Het televisieprogramma TROS Radar gaat op zoek naar de verschillen van vitaal water en gewoon kraanwater.


Over vitaal water wordt gezegd . Bij het vitaliseren van water wordt geen enkele stof toegevoegd of onttrokken aan het water. Het gaat uitsluitend om de behandeling met een . Het alkalische filterset voor jaar van de AQV bevat naast de losse filters nu een alkaliserende pH-ring. Een aantal bedrijven verkopen manieren om je water te vitaliseren.


Gevitaliseerd water zou gezonder zijn, dan het water uit je je kraan, . Vitaal en gezond water is mogelijk met deze EWO vitality filter. Het water wordt verlevendig gereinigd en gevitaliseerd zodat het terug zijn natuurlijk kracht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts