dinsdag 18 oktober 2016

Msc keurmerk vis

Om het MSC - keurmerk te krijgen moet een visserij voldoen aan de MSC- standaard voor duurzaam gevangen vis. Dit is de strengste en meest veelomvattende . Het MSC - keurmerk staat op wild gevangen vis , schaal- en schelpdieren die gegarandeerd afkomstig is van visserijen die gecertificeerd zijn volgens de . MSC is de Marine Stewardship Council voor duurzaam gevangen vis en vis met MSC - keurmerk. Het Marine Stewardship Council- keurmerk ( MSC ) staat op visproducten die afkomstig zijn van duurzame visserij.

Bij duurzame visserij worden visstanden. MSC - vis heeft niet per se een beter leven gehad dan vissen zonder dit keurmerk. Er is geen keurmerk op de markt dat let op het welzijn van vis. De toestand van de vis - of schaal of schelpdier dierbestanden moeten gezond.


Ondernemingen die het MSC - keurmerk op hun producten willen gebruiken, . MSC , een afkorting van het Marine Stewardship Council, is wereldwijd het grootste keurmerk voor wilde vis. Het Voedingscentrum en de .

De laatste tijd is er heel wat te doen geweest over vis. Eten we eens niet te weinig vis , dan dreigt er overbevissing. We zetten alles voor je op . Duurzame vis is niet duurzaam, blijkt uit onderzoek naar de MSC -certificering voor duurzame vis. MSC zet twijfels bij de onafhankelijkheid van . MSC - keurmerk voor wilde vis – Om overbevissing tegen te gaan, is het internationale MSC - keurmerk opgericht.


Vis die dit keurmerk mag dragen, komt van . In de winkel kan je MSC gecertificeerde vis herkennen aan het blauwe keurmerk. Als dit op het product zit weet je zeker dat de vis niet vermengd is met andere, . MSC is een internationaal topkeurmerk voor duurzaam gevangen wilde vis van de Marine Stewardship Council, een internationale onafhankelijke organisatie . Keurmerken van de Gezonde Viswinkel, voor de biologische vis is dat EKO van Skal, voor de duurzaam gevangen vis voeren wij het MSC keurmerk. Het MSC - keurmerk en certificeringsprogramma erkent en beloont duurzame visserijen en helpt de markt voor vis , schaal-, en schelpdieren te . Het keurmerk van de MSC (Marine Stewardship Council) erkent en beloont duurzame visserijen.


Het is een wereldwijde organisatie die samenwerkt met vissers . Dat is naar voren gekomen in een onderzoek dat . Het MSC - keurmerk dat duurzame wildvangst-visserijen erkent en beloont, garandeert dat vis , schaal- en schelpdieren afkomstig zijn van duurzame visserij.

Koop je weleens vis omdat er een duurzaam keurmerk op zit? In een intern rapport schrijven onderzoekers van het World Wide Fund for Nature . Het MSC keurmerk omvat alleen wild gevangen vis en geldt dus niet voor kweekvis. Op dit moment wordt gewerkt aan de oprichting van de Aquaculture .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts