donderdag 13 oktober 2016

Geldigheidsduur asbestinventarisatierapport

Hoelang is een asbestinventarisatierapport geldig ? Waarom geldt er slechts een beperkte geldigheidsduur ? Wie moet het asbestinventarisatierapport. De geldigheidsduur van een asbestinventarisatie is jaar, daarna moet het rapport worden geactualiseerd door een expert. Een asbestinventarisatierapport blijft geldig zolang het representatief is voor de huidige situatie.


Asbestinventarisatierapport.

Het asbestinventarisatierapport laat zien op welke plaatsen in een gebouw of object asbesthoudende materie zit. Je moet een asbestinventarisatie laten uitvoeren door een gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf. A zal kunnen dienen als basis voor . Doel en geldigheidsduur van dit rapport. Volledige vraag: Waar staat dat een asbestinventarisatierapport als bedoeld in art.


Mor moet zijn opgesteld door een daartoe gecertificeerd bedrijf? Opgesteld door: primaire uitgifte. Het uiteindelijke asbestinventarisatierapport heeft een geldigheidsduur.

Geldigheidsduur asbestinventarisatierapport. De asbestrapportage heeft een geldigheidsduur van jaar. Let er op dat bij het verstrekken van de opdracht voor een asbestinventarisatie het bedrijf voor de werkzaamheden is gecertificeerd en het certificaat geldig is.


Deze inventarisatie leidt tot een asbestinventarisatierapport type A (zie SC-5par. ). Persoon die in het bezit is van een geldig wettelijk verplicht certificaat . Reikwijdte asbestinventarisatie. Gecertificeerde, ervaren specialisten in asbestinventarisatie. Dit onderzoeksrapport heeft een geldigheidsduur van jaar vanaf de vrijgave . Een sloopmelding is noodzakelijk om een bouwwerk, standplaats of woonwagen (gedeeltelijk) te mogen slopen.


Er is sprake van slopen, indien de constructie . Dit asbestinventarisatierapport is alleen geldig voor het hierboven beschreven . Conform certificatieschema asbestinventarisatie. Het achtste lid (was zesde lid) stelt dat indien tijdens het slopen alsnog op asbest wordt gestuit dat niet in het asbestinventarisatierapport is opgenomen, . NIET verplicht voor particulieren. Particulieren zijn niet verplicht om een asbestinventarisatie op te stellen, noch voor hun . Voorliggend asbestinventarisatierapport geldt alleen voor het gedeelte van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts