woensdag 19 oktober 2016

Hoe krijg je bedwantsen

Bedwantsen belanden vaak in je huis doordat ze met jou zijn meegereisd. Je komt ze echter niet alleen tegen op je vakantiebestemming. In Nederland en Belgiƫ komen steeds vaker bedwantsen voor.


De oorzaak van deze opkomst is terug te herleiden aan het feit dat mensen . Hoeveel is niet precies duidelijk, hotels schamen zich en mensen ook. Velen weten niet precies wat een bedwants is en hoe je dit beestje bestrijdt.

Maar hoe zorgt u ervoor dat uw persoonlijke omgeving bed-bug-vrij blijft? Ik heb een beet van een bedwants. Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen bedwantsen. Als je deze huismiddeltjes toepast, heb je binnen no-time geen bedwantsen meer. Vaak zie je rode plekken op de hui dit krijg je te zien als de bedwants is . Denk je dat je bedwantsen in je huis hebt?


Probeer dan niet om ze weg te krijgen met bestrijdingsmiddelen. Maar dan moet je eerst weten waar ze eigenlijk vandaan komen. In hotels (zowel gewone tot 5-sterrenhotels) ind .

Ze dankt haar naam aan de plek in huis waar ze . Leer hoe je bedwantsen kunt herkennen. Hiermee krijg je de bedwants nog niet uit je kamer en verhelp je het probleem dus niet . Dat u geen bedwantsen ziet, hoeft nog niet te betekenen dat u geen last van bedwantsen heeft. De beten van een bedwants zijn te herkennen aan een spoor van bultjes.


Ze komen elke zes weken uit hun schuilplaats om een . Het volwassen bedwantsenlichaam heeft een platte, ovale vorm, is ongeveer tot 1cm groot en telt zes pootjes. Hoe zien bedwantsen eruit? Onze experts in ongediertebestrijding en -preventie weten exact waar ze de signalen van bedwantsen moeten zoeken en hoe ze bestreden moeten worden. Net als vlooien, waar bedwantsen overigens niet mee verwant zijn, stammen zij af van soorten met . De bedwants is een klein insect en wordt tot mm lang. Vooral de beet van bedwantsen levert klachten op.


En hoe herken je een beet van een betwants? Wat zijn bedwantsen en hoe zien ze eruit? Schrijf je dan in en krijg twee keer in de maand de gratis nieuwsbrief!


Er zijn een hoop middeltjes beken maar lang niet alles werkt. Eigenlijk ben je met de stofzuiger nog het meeste van. Kan een hotel daar iets aan doen?

Waar herken je bedwantsen aan en kun je die ook thuis hebben?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts