maandag 31 oktober 2016

Planten die lucht zuiveren

Maar sommige planten zorgen voor een extra schone lucht in huis. Er zijn een aantal kamerplanten die in staat zijn de lucht binnenshuis te zuiveren. Wist je dat sommige planten niet alleen zorgen voor sfeer en zuurstof, maar ook de lucht kunnen zuiveren ? Dat betekent een schonere én frissere lucht in huis. UPDATE: Een oplettende lezer wees mij in de reacties op dit artikel m. De planten in deze top danken hun notering aan de mate waarop ze de lucht zuiveren , hoe zorgeloos ze zijn in onderhoud en hoe goed ze .

Kamerplanten produceren zuurstof, verhogen de luchtvochtigheid en zuiveren de lucht. Niet elke plant is hiervoor even effectief. Hoeveel lucht een kamerplant. Maar ook bepaalde planten kunnen helpen om de lucht in huis en op kantoor te zuiveren.


De Amerikaanse ruimteorganisatie NASA deed er . Volgens NASA de nummer plant als het gaat om lucht zuiveren. Hiermee reduceren ze de fijnstofconcentratie in de lucht. Tuincentrum Intratuin maakt ook reclame voor zuiverende planten.

Zoals gezeg zuiveren sommige kamerplanten beter dan anderen. Hieronder volgt een lijst met de tien beste luchtzuiverende planten voor . Hieronder worden planten behandeld die de lucht zuiveren in je huis. De selectie is gebaseerd op hoe makkelijk ze groeien en te . Planten zorgen niet alleen voor zuurstof in huis of op kantoor, ze kunnen ook de lucht zuiveren. Air So Pure omvat een groep luchtzuiverende planten waarvan de gezonde effecten.


De aanwezigheid van deze planten die de lucht zuiver maken zorgt voor . Maar wist je dat er ook planten zijn die de lucht zuiveren ? Als je deze planten in je huis neerzet, is frisse lucht dus nooit ver weg. Luchtzuiverende planten kopen. NASA onthult: planten die de lucht in je huis zuiveren en ademen gemakkelijker maken. Newsner biedt je het nieuws die oprecht belangrijk . Planten geven een gebouw niet alleen een prettige uitstraling, ze zuiveren ook nog eens de lucht. Sommige planten lijken daar heel effectief in . De planten danken hun plaats aan de mate waarop ze de lucht zuiveren , hoe makkelijk ze te zijn onderhouden, hoe resistent ze zijn tegen . Iedere kamerplant kan zuurstof produceren, maar er zijn een aantal kamerplanten die ook nog eens de lucht kunnen zuiveren.


Deze planten zuiveren de lucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts