donderdag 13 oktober 2016

Spaanse margriet zaaien

Dit margriet ras is speciaal ontwikkeld voor kwekers en ook zeer geschikt voor de hobby tuinder. Een mengsel van diverse kleuren. Osteospermum Purple Mountain.


Zaaien : Kiemtemperatuur Kiemtemperatuur . Langbloeiende en goed bestand tegen droogte, geschikt voor border of als potplant. In februari uitzaaien onder glas of in april-mei .

Spaanse margrieten zijn éénjarige planten maar ze zijn heel goed te. Willen we het zaad laten ontkiemen dan kan men in februari zaaien. Weinig planten bloeien zo rijk als Spaanse Margrieten. Niet voor niets was de Spaanse Margriet al eens balkonplant van het jaar. In maart kunnen de jonge plantjes dan in potten worden gezet om . Felicia of blauwe margriet is een rijk bloeiende kuipplant die je binnen moet overwinteren en makkelijk kan stekken - bemesting en soorten felicia.


In dit artikel over de Spaanse Margriet informatie over de grondsoort,. Bij zaaien is de kans klein dat je de oorspronkelijke plant terug krijgt.

Kolen kweken van zaaien tot oogsten - Duration: 12:46. In de onderstaande zaaikalender vindt u: 1. Tuinzaden bloemzaden Margrietzaden. Herkomst: Zuidafrika Makkelijk te kweken plant, die . Binnenshuis kan men al zaaien in januari. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden én bloembollen. Even een vraagje:Zijn spaanse margrieten over te houden.


Ze zijn eenjarig en gemakkelijk te zaaien. De kiemtemperatuur is 20 . Zaai je eigen margriet met zaden van Tuindreef. Het is tijd om te beplanten, bemesten en zaaien.


Handig om eerst even te lezen wat een zaadje is voor je het wilt herkennen, oogsten, drogen en uiteindelijk zaaien natuurlijk. Kalimeris incisa zaden Hoe ziet. Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten . De spaanse margriet bloemzaden zijn op het moment van schrijven onze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts