vrijdag 28 oktober 2016

Smetplank trap

Anti slip trap rubber strip. Smetplank in dezelfde kromming als de trapleuning. De smetplank word vaak toegepast als de muur niet sterk is voor schroeven en . Een smetplank is een houten plank waaraan de trapleuning bevestigd wordt.


Tevens is het mogelijk om door de Kruijf Trappen smetplanken bij de leuningen te laten maken.

Vanwege stuc werkzaamheden heb ik de oude trapleuning met smetplank (plank aan de muur waar de leuningsteunen aan vast zitten) moeten . Trapleuning aan cellenbeton-muur feb. Hoogte trapleuning jul. Heb jij een soortgelijke klus?


Kiest u voor een bepaald houtsoort voor de trap dan wordt uiteraard het houtsoort voor de. Hierbij kunnen wij ook in de smetplank een profilering aanbrengen. Het standaard bochtje is er aangemaakt zonder vloeibaar-hout of dergelijke opvul .

This Pin was discovered by Sarah Vanhamme. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. De landelijke leuning heeft een sleutelgatprofiel (55x70mm of 70x70mm) en is op smetplanken aan de muur bevestigd. Bekijk onze website voor nog meer tips! Wilt u een gebogen trapleuning voor u trap ? Deze leuningen lopen altijd in . Maar twijfelt u welke maat of welke bocht u nodig heeft.


Klassieke trap uitgevoerd in Tulpen hout. Beuken treden wit geschilderd. Leuning gemonteerd door de smetplank heen.


Beste Mathieu, Wat is onze trap prachtig geworden, het maakt het huis nog meer af! Op zoek naar een plank voor achter de trapleuning? Wij hebben ze in diverse maten van schitterend beuken . Kwart of dubbel kwart trap.


Trappen (leuningen en balustraden) onderdeel van bouwkundige. De leuning moet minimaal mm vanaf wand of smetplank komen, zodat de hand vrij langs.

Metalen zelfbouwtrap verzinkt brandtrap trap steektrappen. Een trapleuning moet stevig aan de muur vastzitten. Er zijn steunen die je met schroeven aan de muur zet en steunen die voorzien zijn van centrale keilbout.


Geprofileerde lijst die bij het op- en afgaan van de trap als steun kan worden. Als er een smetplank op de muur zit, is dit in principe geen probleem. Hier kunt u gewoon doorheen boren (met een houtboor) en vervolgens in de muur boren. Bij het maken en plaatsen van een trap is nauwkeurig vakwerk geboden. Als u het mooi vindt, kunt u er voor kiezen om een smetplank op uw muur te laten . Aftimmeren en afmonteren van een trap.


Hoe je een trap beschermd tegen beschadiging tijdens de. De gekozen materialen als de dubbelkwart eiken trap , eiken visgraadvloer, paneeldeuren, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts