maandag 24 oktober 2016

Pallets te koop

Koop of Verkoop pallets te koop op Marktplaats. Bij pallet plaza weten wij als geen ander hoe belangrijk de. Kunststofpaletten te koop. Ideaal voor buiten te gebruiken.


Voor brandhout,hooi, stro enz op te stapelen.

Kan ook gebruikt worden voor een bodem i… € 00. Wij verhandelen verschillende maten en soorten van houten en kunststof pallets. Gerepareerde eur pallets in grote aantallen. Gebruikt: Euro pallets op te halen.


Paletten vanaf euro te Rijkevorsel. Europallets zijn euro per stuk. Eenmalig gebruikt geweest. BELANGRIJK: Er wordt niet geantwoord op chatbericht, .

Stapel de europallets met houten klossen eenvoudig op elkaar om er een originele tuinbank of tuintafel van te maken. De pallets van gedroogd hout zijn . U kunt onze pallets kopen in de uitvoeringen hout, kunststof en karton. Bij 123pallets heeft u een ruime keuze om allerlei soorten pallets te kopen. Wilt u goedkope gebruikte of nieuwe pallets kopen ? Bestel ze vandaag nog in onze webshop, dan heeft u ze morgen in huis.


Met gratis snelle levering vanaf . We kunnen uw plastic of houten pallets bij u in Amsterdam bezorgen. Houten pallets zijn duurzaam, stevig en prima te gebruiken als basis voor een. Verschillende maten en soorten van kunststof pallets en bakken.


Instapelbaar tot zware uitvoeringen vanaf € p. Wij geloven namelijk dat het delen en hergebruiken van producten duurzamer is en bieden dus geen pallets te koop aan. Via het CHEP-poolingsysteem huurt u . Van houten pallets tot kunststof pallets. Een open pallet is een pallet met een 4 . Pallets kopen en verkopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts