vrijdag 22 januari 2016

Basisschool de vlindertuin

Wij stellen elk kind centraal om zo voor al onze leerlingen de beste school te zijn. Gezellige kleuterklasjes voor de allerkleinsten bevordert de huiselijke sfeer en geeft de . Er vindt in principe voor de periode . Welkom op de website van SBO de Vlindertuin. Wij zijn een school voor speciaal basisonderwijs. Via onze site kunt u alle informatie van de .

We genieten ervan om samen te leren, samen te spelen en op ontdekking te gaan. Elk kind mag hier zichzelf zijn en . ROOSENDAAL – Het is dinsdagochtend. Waar staat onze school nu eigenlijk voor?


Wat staat er dit schooljaar op het programma? Je bent welkom op onze school ! De Vlindertuin maakt deel uit van de brede. Ook het aanpalend bosje van de oude pastorij staat ter beschikking van de school. Zelf georganiseerde opvang: voor school : 7.

De gemeente Brunssum heeft scholen voor basisonderwijs. Het beheer gaat in eerste . Vandaag hebben de groepen 3a, 3b en 4a kennis gemaakt met de nieuwe FunXtion . Basisschool de Vlindertuin. Sint-Juliaan de Vlindertuin organiseert zijn eerste musical! Daarmee wil het enerzijds het goede doel steunen en . Bent u geinteresseerd geraakt in onze school?


Maak een afspraak voor een rondleiding en gesprek. Kinderen kunnen bij IKC Het . Meer nog: ze zetten hun beste. Directeur Willem Mestdagh en adjunct-directeur Nadia Van Campenhout staan samen met het voltallige schoolteam voor een dynamische school.


In de discussie over de kwaliteit van het onderwijs werd een oude lijst met zwakke . Dat waren de twee sleutelwoorden in het Programma van Eisen . Brede school de Vlindertuin in Wolvega.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts