dinsdag 12 januari 2016

Marter afweersysteem

De marter beschouwt deze tonen als zeer irritant en zullen deze dan ook proberen te vermijden. Monteer dit apparaatje eenvoudig onder de motorkap. Zo is dit apparaatje dus een effectief afweersysteem tegen de marter , zonder dat je . Een steenmarter zet wel eens zijn tanden in autokabels of -leidingen en bijt . Bescherm uw auto optimaal tegen marter met deze complete set van Kemo.


De M1werkt zowel met ultrasone geluiden als met stroomplaatjes.

Met deze anti marter spray van Kemo houdt u marters weg uit uw auto. De spray werkt tot weken lang en is makkelijk aan te brengen. Marter afweersysteem universeel 12v freq.


Frequentie-gemoduleerde echografie tonen die het marter “hoogste gevaar” signaleren door dierlijke angst en . De doeltreffendste marterverjager op Bol. Een auto en met name de motorruimte is voor een marter niets anders dan een. Zeer effectief apparaat met digitale- toepassingstechniek ter voorkoming van marterschade onder de motorkap.


Ik heb toestemming van de fora admins om een inkoopactie voor een marter afweersysteem uit Duitsland op te zetten.

De laatste jaren zorgt de steenmarter voor steeds meer overlast. Ze kruipen via de onderkant van uw auto in de motorkap, opzoek naar warmte en besche. Met het marter afweersysteem van Opti Mount, voorkomt u het doorbijten van de kabels op een diervriendelijke manier.


Het marter afweersysteem produceert . Het complete setje dient gemonteerd te worden, de inbouw is niet bij de prijs inbegrepen. Bestrijd mollen en marters in je tuin met speciale producten van Welkoop in de vorm van een spray of protector. Sprays kun je gemakkelijk aanbrengen op de . Vooral in het koude seizoen voelt hij zich thuis bij. Doeltreffend middel om marters af te weren.


Tast rubber, riemen, verf,. De Marterverjager Mobil eenvoudig neerzetten, inschakelen, martervrij. Helaas hebben wij niets gevonden voor Ultrasoon afweer met bewegingsmelder ultrasone verjager tegen steenmarters honden katten vossen konijnen marters. Dieren met een verminderd afweersysteem sterven meestal binnen . Veilig autorijden én uw auto veilig.


Het volledige afweersysteem tegen marters van Kemo Electronic.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts