woensdag 20 januari 2016

Oprolbare waterslang

Plat oprolbare waterslang kopen op Leidingshop. Moeite met het kiezen van de beste tuinslang voor jou? Voor 17:uur besteld = dezelfde dag verzonden. Er zijn verschillende soorten waterslangen , flexibele, oprolbare , uitrekbare of spiraalslangen: het verschil zit hem vooral in de wijze van opbergen en de lengte.


Handige platte oprolbare kunststof waterslang met een lengte van meter verkrijgbaar.

Compacte tuinslang met draagriem voor camper, caravan en boot. HOZELOCK Superhoze uitrekbare slang 5-m. Waterslang en tuinslang voor bewatering en besproeiing! Slang Chrystal - plat oprolbare SBR waterslang en industriƫle transportslang bar. De categorie WATERSLANGEN omvat producten voor algemene.


Vind bij Wildkamp een ruim assortiment. Plat- oprolbare PVC waterslang voor water toe- en afvoer, te gebruiken aan waterpompen.

Technische informatie: - plat oprolbare luchtslang: - bestand tegen oliehoudende lucht, zuren, logen en zoutoplossingen: - bestand tegen veroudering, ozon en . Heb je een degelijke tuinslang nodig om de tuin te besproeien? Bekijk en vergelijk het uitgebreide assortiment tuinslangen van Praxis, met diverse formaten. Mega Platoprolbare slang, type Heavy Duty. Mega Bouw en industrieslang oprolbaar met koppelingen. Platte slang voor dompelpomp.


Oprolbare platte slang geschikt voor dompelpomp leegpompen van kelder, bouwplaats, zwembaden etc. De Alfaflat PVC slang is de traditionele blauwe slang gemaakt van PVC met een geweven polyester versteviging. Deze slang is zeer licht en gemakkelijk . Gardena aansluitset flexibele slang meter. Talen tuinslangset meter oprolbaar.


Van spiraalslang tot flexibele waterslang. Dit is een oprolbare tuinslang die weinig ruimte inneemt, maar wel een groot bereik heeft. Een groot assortiment elektrisch oprolbare slanghaspels met afstandsbediening staat tot uw beschikking.


Leverbaar in 2Volt, 4Volt of Volt gelijkstroom.

ALFAFLAT-L BRANDSLANG mm L= 50m1. Afvoer- en persslang voor water. Neemt na oprollen nauwelijks ruimte in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts