donderdag 21 januari 2016

Waar hebben mieren een hekel aan

Hebben de mieren toch hun weg naar binnen gevonden? Wat je eigenlijk doet is de geur in de rij waar mieren lopen, te verdrijven. Ze hebben echt een hekel aan sommige geuren.


Mieren hebben een hekel aan de geur van deze planten. Strooi een beetje bruine suiker waar er mieren komen. Er zijn verschillende kruiden en planten waar mieren een hekel aan.

Dat is juist het gevaar bij mieren , ze richten onopvallend veel schade aan. Mieren zijn namelijk ontzettend sterk en hebben een extreem uithoudingsvermogen. In babypoeder en krijt zit een bepaalde stof waar mieren een hekel aan hebben.


Gebruik dit op plaatsen waar de mieren je huis betreden. Wat te doen tegen mieren op uw terras ? Strooi koffiedik in je tuin en plaatsen waar je . Ik heb mierenpoeder in een fles water opgelost en de tegels waar het nest onder zat eruit gehaald en. Gewoon Zelfrijzendbakmeel strooien waar de mieren hun nest hebben , ze nemen het mee.

Daar hebben ze een gruwelijke hekel aan. De mier leeft in kolonies en elke kolonie heeft één koningin. Er zijn planten en kruiden waaraan mieren een uitgesproken hekel hebben. Voedsel waar ze op gaan zitten is niet meer geschikt voor consumptie omdat mieren. Als u last van mieren heeft spuit dan een streep met citroen afwas over de plek waar ze steeds . Aan de geur van bepaalde planten hebben de mieren een hekel.


Vervolgens hebben wij de beste tips om mieren te bestrijden,. De bevruchte vrouwtjes zoeken een geschikte plek waar ze een nestje. Mieren kunnen goed preventief geweerd worden uit je huis en tuin.


Pureer een bolletje knoflook, meng het met water en giet dit rondom de plek waar ze je huis . Reinig regelmatig de plaats waar u het bord van de kat of de hond zet. Mieren zouden ook een hekel hebben aan de geur van sommige planten, zoals . Als je je keukenkastjes opentrekt en je ziet een hele zwerm mieren rond je. Ontdek met onze tips de beste methoden om mieren in huis of buiten te bestrijden.


Hier zit een bepaalde stof in waar mieren een hekel aan hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts