donderdag 21 januari 2016

Wilde tuin ideeen

De natuurlijk ogende tuin wint steeds meer terrein in De Lage landen. De natuurtuin of wilde tuin kan op verschillende manieren vorm krijgen. In eerdere berichten van de serie GO WILD ! Bij de aanleg van een tuin speelt het gebruik een belangrijke rol.


U kunt verschillende dingen doen. De verwilderde tuin is één van de mogelijkheden.

Doe hier ideeën op om dat stukje paradijs helemaal van jou te maken. Wilde achtertuin waar levensgenieters, kinderen én diertjes zich thuis . Je wilt een natuurlijke tuin aanleggen. Wilde bloemen zijn die planten die zo uitbundig bloeien in bermen of op verlaten fabrieksterreinen. Er zijn in Wapserveen en Dwingeloo speciale wilde.


Deze pin is ontdekt door suus. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Voorbeelden tuin : laat je inspireren door verrassende tuinvoorbeelden op TuinTuin.

Wilt u graag uw tuin landelijk inrichten? Inspirerende ideeën voor uw eigen tuin. Laat de natuur een beetje zijn gang gaan en laat eens wat wilde en.


En voordat je ideeen krijgt: het niet toegestaan om interessante planten . Iedere grondsoort is geschikt om een wilde bloementuin te creëeren. Een ander leuk idee is om een wild bloemenmengsel tussen de bestaande vaste of . Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Bekijk ideeën over - wilde tuin op Welke. Maar het zou je hart breken als je je tuin moest achterlaten!


Heb jij een kleine tuin en weet je niet hoe je die moet inrichten? Hallo,ik wil in een deel van mijn tuin een wilde bloementuin aanleggen. Of andere ideeënwat ik er mee zou kunnen doen?


Neem contact op met Trendy Tuinen voor een vrijblijvende afspraak om samen met Jos Kepers uw tuinideeën te realiseren. Carolien Barkman: Heeft haar eigen ontwerpbureau in Amsterdam. Zij ontwerpt helder gestructureerde tuinen met losse beplanting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts