woensdag 24 februari 2016

Insecten zoekkaart

Hier vind je alle zoekkaarten vinden met betrekking tot de natuur. De zoekkaarten zijn er geplastificeerd en ongeplastificeerd. Verschillende insectenzoekkaarten, zoals vliegen en muggenzoekkaarten, vlinderzoekkaarten, bijenzoekkaarten, libellenzoekkaarten, spinnenzoekkaarten,. EIS Kenniscentrum Insecten doet onderzoek aan insecten en andere ongewervelden en geeft voorlichting en adviezen over beheer en beleid.


Gratis zoekkaarten van Ravon. Zo vind je kaarten voor allerlei soorten vogels, insecten , zoals vlinders en bijen, krabben, . Met een zoekkaart op pad de natuur in. Zo leer je de lokale flora en fauna eenvoudig herkennen. Bij Natuurpunt vind je zoekkaarten over de natuur van o. Zoekkaart Wilde bijen in tuinen.


Op deze 9-luiks geplastificeerde kaart staan ruim 1illustraties van vogels, insecten en zoogdieren afgebeeld. In de werkbladen zijn twee zoekkaarten opgenomen. Naturalis en EIS hebben meerdere zoekkaarten gepubliceerd. Deze zijn gratis als PDF te downloaden en zelf te printen.


Onderstaande zoekkaarten en digitale sleutels kunnen de beginnende. In deze gids vind je tips om deze prachtige insecten te ontdekken en beleven. RAVON ( Reptielen, Amfibieƫn en Vissen Onderzoek Nederland).


Met deze zoekkaart kun je de namen opzoeken van een aan- tal insecten die je op het schor kunt tegenkomen. Handige zoekkaart Tuinvogels voor het herkennen van tuinvogels. Vooral geschikt voor mensen en kinderen die nog niet veel kennis hebben van tuinvogels. Sommige van deze diertjes berokkenen bomen veel schade, andere ziet de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts