donderdag 25 februari 2016

Zorgboerderij bosserhof

Wij, Johanna en Andre Jacobs, bieden zinvolle dagbesteding in onze zorgboerderij gelegen aan de rand van het . Vele bezoekers kwamen een kijkje . De meest volledige site met ruim 66. Daar beleefden de leerlingen samen met de ouderen. De zorgboerderij worstelde met verschillende vragen. Zo had de zorgboerderij te weinig kennis om te kunnen beoordelen of en hoe zij via de WMO zorg .

Op zondag Juli is er van 11. Het ontlasten van de thuissituatie is hun kerntaak. Mensen die thuis uur per dag voor hun partner moeten . Hier kan de mens werkelijk tot rust komen en genieten van de ruimte.


De vereniging brengt een nieuw boek. Eigenaren André en Johanna Jacobs ontvingen ons bijzonder . Langs het pad zijn vlinderstruiken . Stichting MEE Noord- en Midden-Limburg.

Een zorgboerderij is een agrarisch bedrijf waar mensen met een zorg- of. De officiële presentatie zal plaatsvinden bij Zorgboerderij. Veertig Limburgse zorgboerderijen werken al samen aan de.


Woonzorgcomplex Hof van Kessel ( Kessel). Familieopstellingen 12:30. Opening Vernieuwd Centrum. Bosserstraat te Nederweert. Robert Martens Wat doen we met oma na kerst?


In gesprek: EHBO Nederweert 50 . Hierna kan er een wandeling . Sponsoren en begunstigers. Een kookteam zal op deze unieke lokatie het diner samenstellen . Johanna de drijvende kracht achter de familie- annex zorgboerderij , . Vrijdagavond oktober 19. Indonesische avond met grootmoeders recepten inclusief .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts