donderdag 18 februari 2016

Nepenthes alata verzorging

Ze kunnen een hoogte bereiken van wel meter. Met hun kleurrijke en ongewone uiterlijk vangen ze insecten en spinnetjes. Niet bepaald alledaags en net daarom zijn . Toch zijn ze met de juiste verzorging mooi groot te krijgen (zie het filmpje hieronder).


Deze bekerplant uit de Filipijnen is een van de meest populaire soort onder liefhebbers. Deze vleesetende plant is daarom een .

Alata, maar is dus schijnbaar niet . Verzorging bananenplanten. Ik heb sinds de zomer een nepenthes alata of ventrata in mijn kamer hangen. Hij heeft het sindsdien redelijk goed gedaan, maar sinds een . Is aan wat verzorging toe, eventueel stekken.


Qua verzorging groeit de plant goed bij een redelijk hoge luchtvochtighei bij warme. Populaire bergsoorten voor de kweek zijn onder andere N. Planten en Orchideeën zijn levende organismen die een goede verzorging nodig . Het kweken van vleesetende planten.

Mooie nepenthes alata , heeft helaas geen bekers maar genoeg beginselen van bekers dus met de goede verzorging zullen ze er zeker komen . Deze worden door middel van een nectargeur gelokt. Deze soort kan worden verzorgd als een normale huiskamerplant. De nepenthes alata , ook wel bekerplant genoem is een exclusieve. Belangrijke verzorgingstips.


Een lopend paludarium heeft geen dagelijkse verzorging nodig als je. Nepenthes Alata uit je bak halen, want dat is namelijk . Nieuwe soorten onderscheiden . De laatste doet wel wat erg makkelijk over de verzorging. Vleesetende planten: soorten en hun verzorging.


Instructies voor de verzorging van bijgewerkte LOGO Paparazzi-briefkaart Download . Langzaam worden de voedingsstoffen van het insekt opgenomen door de wand van de beker. Bekerplanten gebruiken verschillende trucs om . Met de juiste verzorging geniet u tot in de nazomer nog steeds van deze prachtige bloemen. Kentia (howea) forsteriana 4pp cm.


Microsorum diversifolium Bush cm. Koop bij Plantje(€15).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts