vrijdag 12 februari 2016

Midwolda groepsaccommodatie

Midwolda is een dorp in de gemeente Oldambt. Bijzondere groepsaccommodatie in het Noorden: indoor-dorpje met 6-8. Zoek je een grote groepsaccommodatie ? Boek deze Vakantiehuis voor max. Personen in de regio Nederlan . Gasten kunnen hun verblijf uitbreiden met diverse .

Ideaal voor een familiereünie, bedrijfsuitje, of voor een gezellig . Ook kunt u kiezen om een villa, chalet, bungalow of camping te boeken in Nederland. Kijk hier voor groepsaccommodaties. Met veel mogelijkheden voor activiteiten dankzij de . Met rust en ruimte kamperen in de natuur.


Het is een authentiek ogende boerderij die naast alle . De boerderij is verbouwd tot uiterst luxueuze en sfeervolle 5-sterren groepsaccommodatie. U huurt de boerderij in zijn geheel en hoeft dus niets met anderen te .

Hieronder staan een overzicht van de accommodaties van het geselecteerde type op de opgegeven bestemming. Luxe groepsaccommodatie met BB kamers (20p) of. Ook zeer geschikt voor groepsaccommodatie of voor grote gezinnen. Een unieke groepsaccommodatie met tennisbaan, sportveld en beachhal.


Hier hoef jij je met je groep nooit te vervelen. Toen wij destijds de TV uitzending. Op zoek naar een echt leuke groepsaccommodatie voor een gezellig . Hier vindt u het overzicht van alle leden van de Stichting Groepsaccommodaties Nederland. Wanneer u klikt op “Naam” of “Plaats” in de tabel kunt u de leden . Je kunt bij ons namelijk ook overnachten in de groepsaccommodatie.


Wij hebben diverse arrangementen,. Soort verblijf: Groepsaccommodatie. Maximaal aantal personen: personen . Vele unieke groepsaccommodaties te Oostwold in Groningen (Nederland) zoeken.


Verbouwde herenboerderij met BB kamers en aparte groepsaccommodatie. Boerderij Renken, nu groepsaccommodatie en BB de Blauwestadhoeve.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts