dinsdag 9 februari 2016

Ratten bestrijden in kippenhok

Hey,Gisteren een dikke brutale rat betrapt in onze kippenren. We hadden al een tijdje door dat ze er waren, want we hadden al gangen . Ratten in kippenplein posts aug. Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen.


Zijn jouw kippen ook vaak het slachtoffer van besmetting door muizen en ratten ? Gebruik dan deze TIPS om ze buiten je kippenren te houden.

Overweeg maatregelen tegen ratten en muizen rondom het kippenhok. Zorg voor bestrijding rondom het kippenhok. Er zit ook n hol in de (uitgebouwde) kippenren.


Ook ik ben bezig met de bestrijding van ratten. Wat te doen met meneer de rat ? Meer resultaten van kippenforum. Ook ratten gespot in je tuinhuis of kippenhok?


We krijgen meer oproepen binnen van particulieren die vragen om de ratten te bestrijden in hun huis en tuin zegt een . Overlast van ratten of muizen ontstaat vaak op plekken waar kippen.

Door een composthoop, vuilbak of kippenhok vlakbij een dergelijke plek aan te leggen,. Het bestrijden van ratten werkt alleen wanneer de oorzaak wordt weggenomen. Dat is ook de reden waarom ze in jullie kippenhok zitten.


Voor we de ratten gaan bestrijden of vangen, kan je best met het volgende rekening . Toch wensen wij u te informeren over het weren van ratten in het kippenhok zodat u door het toepassen van enkele tips dit probleem gemakkelijk vermijdt. Gemeentenieuws - overlast zwarte en bruine ratten - Duration: 18:43. SIRISAstenSomeren 4views. In de tuin hebben we een prachtig frans kippenhok. Typisch frans omdat het o. Ook moet je ratten bestrijden in het kippenhok.


De ratten eten niet alleen het kippenvoer maar ook de eieren en kuikens. Ook voor het bestrijden van muizen of roofdieren ben je hier aan het goede adres. Ik heb periodiek last van muizen en ratten in mijn kippenschuur. Zolang deze dieren gezond zijn is het geen probleem. Maar kippen houden gaat nu eenmaal vaak samen met muizen of ratten in het kippenhok , al is er natuurlijk een verschil tussen een paar muisjes.


Het weren van deze knagers is minstens zo belangrijk als het bestrijden. Laat hierbij de rattenbestrijding uitvoeren door een expert. Heeft u last van ratten in uw kippenhok , schakel dan de rattenbestrijding in.

Heeft u dus last van muizen, ratten , vogels of wilt u het alvast voorkomen? Vanmorgrn toch een enorme grond bult bij de kippenren. Ik moet ook al ratten bestrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts