maandag 29 februari 2016

Banderol

Voor dosering en gebruik klik hier. Overige ingrediënten: mineraalwater. De term banderol is afkomstig van het Franse banderole of het Italiaanse banderuola, dat wimpel of vaantje betekent.


Een BANDEROL is een bandje van folie of papier (soms ook wikkel genoemd) dat met een banderolleermachine om een product wordt gemaakt. Om niemand te vergeten had een van hen ooit aan de voet van de wenende Madonna een plaasteren banderol aangebracht, met de woorden Et tous les .

Ziekte van lyme genezen met katsklauw en banderol. Op deze wikkel kun je een korte tekst plaatsen of je kunt hem aan laten sluiten op het ontwerp van . Een banderol is een wikkel van papier dat om je boek gaat. De banderol is steeds vaker de informatiedrager voor een product. Je ziet de banderol op zowel private label producten als op merk producten.


De gieter of een van zijn mallenmakers heeft ook nog een foutje gemaakt, ontdekte Van Loon. Microbial defense Anti viraal, anti bacterieel Anti parasitair. Boven het wapen zweeft een banderol met de lijfspreuk van de .

Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant banderol – Dictionnaire français-néerlandais et moteur de recherche de traductions françaises. Unless expressly indicated in the product . Viele übersetzte Beispielsätze mit banderol – Deutsch-Niederländisch Wörterbuch und Suchmaschine für Millionen von Deutsch-Übersetzungen. Bij Interket kunt u banderollen bestellen.


Wij kunnen uw banderollen bedrukken met de tekst en afbeeldingen van uw keuze. Kijk voor informatie op de website. De schors van de Otoba sp.


Many translated example sentences containing banderol – English-Dutch dictionary and search engine for English translations. Jammer, want door het plaatsen van een „ banderol ” kun je op een slimme manier gebruik maken . Het Cultureel Woordenboek houdt je algemene ontwikkeling op peil ~ Kunst tot de Renaissance - banderol. Banderol is erg effectief tegen Borrelia . Rijmwoordenboek BANDEROL : 2rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek.


Stating that the majority of the revenues of the state-run TV channel comes from banderol fees and electricity bills collected from citizens, Sertel said: The AK . Dit product is rijk aan sporenelementen en wordt geoogst uit zuivere ondergrondse opslagplaatsen in Azië en Zuid-Amerikaanse landen . Het formaat kan het formaat van het vakblad zijn of kleiner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts