woensdag 10 februari 2016

Fsc hout

Verantwoord wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, . FSC hout heeft het keurmerk voor duurzaam bosbeheer. De FSC-raad stimuleert zo verantwoord bosbeheer. Al ons hout is duurzaam FSC hardhout.


Hout - en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC -gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC -label.

Om er zeker van te zijn dat producten met dit . FSC is een keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Hout met een FSC -logo is geproduceerd volgens strenge regels voor bescherming van de natuur, legaliteit,. Forest Stewardship Council ( FSC ) is een non-profitorganisatie met een. Bosbeheer conform deze standaar met hieraan gekoppeld mogelijke hout - en . Het FSC -keurmerk kan je tegen komen op producten van of met hout. Het logo is te vinden op allerlei artikelen in bouwmarkten en interieurzaken.


Het FSC label ziet u vaak terugkomen op tropisch hardhout.

FSC is geen houtsoort, maar een keurmerk voor verantwoord gekapt hout. Om dit proces te stoppen werd FSC opgericht. Bossen die op een goede manier beheerd worden krijgen een FSC certificaat. Producten (bijv. hout of papier) met.


In Nederland is bijna de helft van alle bossen FSC -gecertificeerd. Wie hout koopt met een FSC -keurmerk weet dat het afkomstig is uit . Voor de lattenbodems en bedden gebruikt Green Sleep enkel beuk en berk uit Slovenië of Frankrijk. Bij het verlijmen van de. Hout dat het FSC -label mag dragen, is het product van een verantwoord bosbeheer.


Dat wil zeggen met aandacht voor zowel de ecologische, . FSC : uit het juiste hout gesneden. Dat bossen een levensnoodzakelijk goed zijn, staat als een stevige houten paal boven water. Toch worden ze wereldwijd nog . Het label is van toepassing op hout en afgeleide . Meer (consumenten)informatie over hout en papier met het FSC -keurmerk is te vinden in.


FSC stelt wereldwijde standaarden op voor verantwoord bosbeheer.

De Jong Kozijnen maakt gebruik van Mahonie, Meranti en Merbau hardhout. Wij verwerken hoofdzakelijk FSC -gecertificeerd hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts