donderdag 18 februari 2016

Vakblad hoveniers

Abonnement op een vakblad voor hoveniers ? Hoveniers aangesloten bij het Inkoopgilde krijgen voordeel op een abonnement op het tijdschrift Tuin . Het blad Hovenierszaken, een fysieke uitgave van het online platform Hovenierszaken. TuinVAK online is een onafhankelijk vakblad voor de groensector zoals hoveniersbedrijven , groenafdelingen, tuin- en landschapsarchitecten en beheerders. Voor hoveniers en groenvoorzieners zijn vakbladen en vakbeurzen de meest genoemde informatiebronnen voor het bijhouden van vakkennis, .

Op de eerste dag van de Groene Sector Vakbeurs heeft uitgever Alberto Palsgraaf het eerste exemplaar van het nieuwe vakblad De Hovenier uitgereikt aan . Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers , groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. TUINZAKEN is hét vakblad en portal voor ondernemers in de tuinbranche. NL vindt u nieuws, opinie, achtergrondinformatie, forums en . NWST NeWSTories bv heeft januari jl.


De Hovenier gelanceer een vakblad met een praktische insteek naar de dagelijkse werkzaamheden . Door de eeuwen heen zijn er tuinmannen en hoveniers geweest die de.

Maandelijkse vakblad voor de professionals bij de gemeente, provincie,. De Koninklijke Ginkel Groep is genomineerd voor de Healthy Urban Office Challenge. Ouders, leraren en coaches zijn de hoveniers in het hersentuintje.


Zij onderhouden het gewas, zorgen voor. Kijk voor meer informatie op . Hoveniers , groenprofessionals en groenleerlingen trokken op september naar Kuypers Graszoden Biezenmortel. Tuin en Park Techniek in een overzichtsartikel. De vernieuwde opzet mocht op de . Een vakblad met een praktische insteek naar de dagelijkse werkzaamheden van de hovenier. Met als meest recente resultaat een webshop voor tuincentra en hoveniers.


Uiteraard trok dit evenement veel hoveniers , maar er waren ook opvallend. HoveNiers is er Dit jAAr voor alle groenprofessionals. HÉT VAKBLAD VOOR ALLE HOVENIERS.


Het vakblad Handel en Techniek België verstrekt informatie over de totale. België is daarmee hét blad voor boomkwekerijen, plantsoenendiensten, hoveniers , .

Ga de strijd aan en win een uitgebreide reportage in vakblad De Hovenier. Dus sponsor jij een rotonde met je bedrijf, of lever je . HZC leden krijgen De Machinist automatisch thuis gestuur maar kunnen De Machinist ook digitaal lezen! Vakblad De Hovenier spreekt beiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts