woensdag 10 februari 2016

Couveuse

Als je baby te vroeg of dysmatuur geboren is moet hij waarschijnlijk naar de couveuse. Een couveuse is een soort glazen kast met daarin een bedje waar de baby op ligt. In de couveuse zitten twee gaten, door die twee gaten kun je . In feite is een couveuse niets meer dan een kijkdoos van kunststof, waarin onder meer temperatuur en luchtvochtgehalte zeer nauwkeurig geregeld kunn.


Ouders van een te vroeg geboren baby die op een couveuse -afdeling opgenomen wordt, vragen op een zeker moment hoe lang de opname zal gaan duren en . Temperatuur, vochtighei zuurstof en koolzuurgehalte kunnen . De couveuse is een soort glazen huisje waarin de . Uitgestelde kraamzorg of couveuse nazorg is bestemd voor moeders waarvan het kindje na een verblijf in de couveuse of om een andere reden pas na tien . De geboorte van je kind: een gebeurtenis die alle ouders gelukkig maakt. Toch kan het voorkomen dat niet alles helemaal perfect verloopt. Geef ze een cursus zodat ze in overleg met verpleegkundigen hun baby in een couveuse zelf kunnen verzorgen. Beter voor kin én moeder. Ze liggen dan vaak in een speciaal babybed ( couveuse ). Uw baby is opgenomen op de couveuse afdeling van Bernhoven.


Dit is een veel voorkomend verschijnsel bij kinderen die in een couveuse gelegen hebben. Een reden voor dit huilen kan zijn, dat kinderen nog moeten wennen . Het is belangrijk voor de gezondheid .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts