vrijdag 12 februari 2016

Moestuin april

Laat je niet verleiden te vroeg uit te planten. Het kan echter ook een rare maand zijn en daarom hou je best (zoals altijd) rekening met de . April is de maand van het zaaien en planten. Tuinhandschoenen met graafklauw - moestuin - onkruid wieden - veiligheid - Yao . Het weer kan in april alle kanten op.


Het kan nog erg koud zijn, maar met wat geluk krijgen we van Moeder Natuur de allereerste lentedagen voorgeschoteld.

Alle informatie die u nodig heeft voor uw moestuin. Zaaien, planten en oogsten in april. Het moestuinonderhoud in april bestaat dan nog voornamelijk uit . Er wordt gezaai geplant en in veel gevallen al een eerste keer geoogst.


Yes, het nieuwe seizoen is nu . Er kan volop worden gezaai er kan al worden geoogst en naast de groenten groeit . Op zoek naar de moestuin zaaikalender voor april ? Bekijk snel welke groenten, kruiden en bloemen je moet zaaien in de zaai maand april ! Afhankelijk van het weer, ligt je moestuin er in april redelijk zaaiklaar bij.

Is het lang koud en nat geweest, dan heb je nog niet zoveel kunnen . Plannen maken, zaaien, oogsten en koken. Moestuin checklist – tot april : Het wordt stilaan menens … Inleiding moestuin checklist tot april. Eerst en vooral, voor het hier gaat . De lente is officieel begonnen!


En met een beetje geluk laat de zon zich steeds meer zien in april. Een heerlijke tijd om alle . In deze zaaikalender kan je zien welke groenten, fruit of kruiden je wanneer moet zaaien, oogsten of verplanten in je moestuin. Een moestuin begin je als de vorstperiode is afgelopen. Dat is meestal in maart of. Spinazie kun je bijvoorbeeld al in maart en april zaaien.


Bij de meeste moestuiniers gaat het nu echt kriebelen en staan de vensterbanken vol met voorgezaaide plantjes. En wees gerust: in april kun je nog bijna alles zaaien en planten. Je kan eindelijk je bedden, potten en serre beginnen te vullen.


Lees ook zeker de klus Moestuin aanleggen. Bloemkool vroeg, Februari - maart, April. Bonen, Maart - april - mei, Mei - juni. April was een drukke maand in de moestuin.


Ik heb weer genoeg te werken gehad.

Wil je weten wat ik allemaal heb gedaan, lees dan dit . Begin april : eindelijk de tuin in! Kijk eens hoe mijn zaadjes de grond uitschieten: Vooral die sla, die doet het mega-goed! Weten wanneer en hoe je welke groenten of kruiden in je moestuin kan zaaien of planten?


Je kan ook veel andere tuinklusjes doen, ik heb een hele . Na verloop van tijd verliezen zaden aan kiemkracht. Voor sommige groenten is dat snel, voor andere kan dat wel enkele jaren duren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts