dinsdag 31 januari 2017

Fagus sylvatica zuilvorm

De fagus sylvatica , in het Nederlands de gewone beuk genaam heeft een beveerde groei en geeft een zuilvorm aan de boom. Het is een mooie sierboom voor . Kom langs en bekijk de bomen op de kwekerij. Deze past in vrijwel iedere tuin. Hoge boom met slanke, zuilvormige kroon en rechtopgroeiende takken, vertakt van . Met zijn smalle groeiwijze kun je de .

Fagus Sylvatica is enorm populair en onderhoudsvriendelijk. Zelfs denk ik er aan om clematis over de stam van de zuilbeuk omhoog te begeleiden. In de lente is het blad karmijnrood om dan naar donkerrood te kleuren in de zomer. Zuilvormige beuk met donkerrood blad. Groeit traag en kan door snoeien . Matig sterk groeiend wordt een hoogte bereikt . Nu bestellen bij Kwekerij Groenwold.


De rode zuilbeuk groeit op . De groene zuilbeuk groeit op alle.

Door hun smalle opgaande silhouet zijn zuilbomen ideaal om verticale lijnen of accenten aan te brengen in de tuin. Bladhoudende boom met groene bladeren in de zomer en bruin blad in de winter. Middelhoge goudkleurige boom met zuilvormige kroon. Omschrijving: De opgaande haagbeuk groeit in een smalle piramidale vorm, met een compacte en gesloten kroon.


De beuk is een geslacht met soorten bladverliezende bomen, inheems in Europa, Oost-Aziƫ en Noord-Amerika. Fagus sylvatica (Gewone Beuk, Groene Beuk). Langzame groeier met typische zuilvorm en smal opgaande, gesloten kroon van max.


Gebruik bij het aanplanten van de zuilboom aanplantgrond en plaats een. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van. Een mooie ranke boom met donkerrode, bijna zwarte bladeren. Blad: goudgeel bij uitlopen naar zomer toe lichtgroen, ovaal tot eivormig, . Volgroeide planthoogte: 2-m.


De boom is minder geschikt op . Hier worden bomen mee bedoelt welke van nature. Toevoegen aan winkelwagen. Leverbaar in roo groen en geel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts