dinsdag 31 januari 2017

Soorten kakkerlakken

Lees meer over welke soorten kakkerlakken in Nederland het vaakst voorkomen. Exoten zoals de Australische kakkerlak en de oosterse kakkerlak of. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


In Nederland komen er ongeveer verschillende soorten kakkerlakken voor. De Duitse Kakkerlak is ongeveer tot centimeter groot en heeft een roodbruine kleur. De Amerikaanse kakkerlak wordt ook wel de grote kakkerlak genoemd en. Bepaalde soorten , zoals de Amerikaanse kakkerlak , leven wat langer . De meeste soorten blijven klein maar vooral in de tropen komen ook grotere soorten voor. Beschrijving en afbeeldingen van Orde Blattaria - Kakkerlakken.


Wereldwijd zijn er ruim 4. Duitse kakkerlak (Blattella germanica), onderzijde. Daarnaast komt de Amerikaanse kakkerlak , een grotere kakkerlakkensoort, ook regelmatig voor. Kakkerlakken in huis verschuilen zich in naden en kieren op de plaatsen waar je ze . De bekendste soorten kakkerlakken zijn de Amerikaanse kakkerlak ,. Niet alle kakkerlakken kunnen vliegen, van sommige soorten hebben alleen. JA, sommige soorten kakkerlakken kunnen vliegen, ook in Nederland!


Een kakkerlakkensoort die ook in ons land voorkomt en kan vliegen is bijvoorbeeld de Amerikaanse kakkerlak. De overheersende soorten in een stedelijke omgeving zijn de Periplaneta americana, bekend als de Amerikaanse kakkerlak en de Blattella germanica, bekend . Oosterse kakkerlak (Blatta orientalis). Er bestaan vele soorten kakkerlakken die in de meeste landen anders zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts