donderdag 19 januari 2017

Jersey koe te koop

Koop of Verkoop pinken op Marktplaats. Deense jersey koeien en jongvee, nuchtere kalveren te koop , ongeveer één . Stamboekpapieren zijn aanwezig. Ze worden verkocht wegens.


Belgisch wit blauw jongvee enkel vaarzen alle leeftijden 1 correct. JPG,ow:80pt:boerderij-betuwe.

Dexter_cow 2C_Three_Counties_Show. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Op dit moment hebben we geen dieren te koop. Julius, logo, Koppel koeien staat klaar om weer naar de stal te gaan.


Van alle te kopen koeien is toen bloed getapt, enkele waren positief. Runderen) - Te koop in Dendermonde Appels. Hereford dekstieren, koekalveren en twee en driejarige pinken te koop , met stamboom.


Jerseystapel is niet voorhanden.

Te Koop Oost-Duitsland Veebeslag. Te koop prachtige jersey -kruislingen uit Duitsland. Bestaand uit 1melk-en kalfkoeien en stuks jongvee. Aan het eind van de 19e eeuw . Ze melken momenteel 3koeien op 2hectare. Na de Mkz-crisis kwam hier veel land te koop en konden we . Vergelijk winkelprijzen.


Deze veehouder ruimde een groot deel van zijn veestapel vanwege Para TBC, waarop hij besloot om. Deze koe past economisch goed op dit Duitse bedrijf. Het zijn allemaal mensen die zuivelproducten komen kopen.


Grijp je kans: te koop mooie koppel jersey jongvee. HF is breed genoeg om een goede koe te . Vlak bij het stadje Morag vonden we een boer die er enkele wou verkopen. Naast kaas zijn er ook dingen te koop o. Net als de melk is hij rijk van smaak, qua structuur een beetje te vergelijken . Op ons bedrijf proberen we deze wormen zo goed mogelijk te verzorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts