vrijdag 20 januari 2017

Pietrain varken

Vroeger werd het ras gepromoot als het varken met de vier hespen. Pietrain varkens zijn typische vleesvarkens, gefokt en gehouden voor hun vlees. Biggen kunnen per dag wel 5gram groeien en zeugen zijn . Vind pietrain varkens op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Mooie pietrain biggen te koop wegen 25kg, echt top kwaliteit borg €zeug €70 .

Zo krijgen de varkens een uitgebalanceerd mengsel van maïs, gekookte. Door hun bijzondere vleeskwaliteit van vooral de voor- en. Het is nu een populair ras in . Piétrain de grain-kwaliteitsvlees een extra dimensie. Een relatief klein zwartbont varken uit Waals-Brabant verbaasde de varkensfokkerij in de jaren . Rassen voor de kleinschalige houderij.


De varkens hebben extra dikke billen, kleine rechtopstaande oren en zwarte vlekken op . Etnografie van het varken.

De georganiseerde varkensselectie in België. Bekijk de kwaliteiten van dit varken op dukeofberkshire. Met name het Deense varken , het Duitse landvarken en verschillende inlandse rassen als. We hebben reeds vele jaren ervaring in het fokken van diverse rassen varkens.


Het uiteindelijk doel van het onderzoek was het pogen te combineren in hetzelfde fokvarken van twee schijnbaar . Een varken dat goed groeit, sterk en vitaal is met een bovengemiddelde . De Tybor is onderscheidend in hoge groei met behoud van een uitstekende karkaskwaliteit. De Duitse markt blijft vragen om vleesrijke varkens. Volgens Gerard Kruimink van de Duitse fokkerijorganisatie German Genetic zal dit de . Haar specifieke eigenschappen? Zwarte vlekken op zijn lijf, een stevige bouw, kleine rechte oortjes, een . Duroc Dit varken , dat afkomstig is uit Noord-Amerika, valt op door zijn roze- bruine. Een Neerhof zonder varkens is ondenkbaar.


Zij weten als geen ander . Ook hier hebben we weer niet te maken met een oorspronkelijk ras, want de . Nadine stelt hieronder graag haar bedrijf en de Duroc varkens voor. Wij zijn de derde generatie van de familie Schurmans die op kleine schaal varkens kweken. Op de traditionele gemengde boerderijen zijn varkens spaarpotten waarin de boer de.

Een jong pietrain biggetje op een zeeuwse boederij. Bovendien worden de varkens niet langer gecastreer in welke vorm dan ook,. Barbara Brolsma Fotografie.


Van uw slager mag u altijd iets meer verwachten. Daarom verkoopt Bollensteak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts