woensdag 25 januari 2017

Planten die donker kunnen staan

Deze planten kun je prima neerzetten in een donker hoekje. Deze kamerplanten kunnen zelfs in het donkerste hoekje prima overleven. Er is geen binnenplant die zo donker kan staan als de Rhapis. Beide soorten kunnen herkend worden aan de diepgroene bladeren.


En naast de unieke uitstraling doet deze plant het fantastisch op donkere plekken.

Wil jij kamerplanten in huis halen maar heb je maar weinig licht? Heb je een tuin op het noorden, veel bomen of donkere hoekjes waar niets wil groeien? Aan een stengel kunnen wel negentig bloemen groeien! Planten die in het donker groeien blijven zelfs helemaal wit en sterven.


In theorie zouden planten ook kunnen groeien door chemosynthese, zoals ook . Wanneer je veel donkere plekjes in huis hebt, kan het echter lastig zijn om de. Naast een plant die prima in de schaduw kan staan , is de vrouwentong ook nog. Let er wel op dat er uiteindelijk wel iets van zonlicht tot de plant moet kunnen.

Kamerplant voor een plek met veel schaduw of een donkere hoek kopen. Dan kunnen wij u helpen om de juiste kamerplant voor deze donkere plek met veel . Een donker huis is geen reden om geen kamerplanten te hebben. Wij verzamelden kamerplanten die alles overleven. Kamerplanten schaduw: wij bieden u een mooie selectie kamerplanten die met. Indien u een plant die eigenlijk op de volle zon moet staan op een donkere plek.


De meeste planten staan liever in de zon en zullen in de schaduw niet goed groeien. Er is een perfecte plant voor elke plek in huis, van woonkamer tot badkamer, van. Toch zijn er planten die ook met heel weinig daglicht kunnen overleven. Ideaal op dat donkere plekje in de woonkamer (vlak naast het raam bijvoorbeeld) of in de hal. Vaak hebben ze donkerder blad dan planten die in het licht staan.


Dit is de top mooiste kamerplanten die ook nog eens weinig onderhoud. Hij kan goed op een wat donkere plek staan en heeft niet al te veel water nodig. Doordat cactussen een groot wortelstelsel hebben waar ze vocht in kunnen. In dit Ideabook vertellen we je meer over een aantal kamerplanten die prima in een donkere ruimte kunnen overleven.


Bovendien kunnen ook weinig water, droge lucht en insecten hem niet.

Ook deze plant heeft niet veel licht nodig, maar mag evengoed in volle zon staan. De plant kan overleven in donkere , koude ruimtes en heeft liever te . De orchidee is een sierlijke plant met witte bloemen. Sommige planten zijn zelfs gemaakt voor het donker en doen zeker niet onder voor.


Houd er rekening mee dat een orchidee niet op een al te donkere plek wil staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts