maandag 24 juli 2017

Biologische vis kopen

De Gezonde Viswinkel is de webwinkel voor biologische en duurzaam gevangen vis met het EKO, MSC en Waddengoud keurmerk, waaronder Forel, Haring, . In de webwinkel van de Gezonde Viswinkel verkopen wij biologisch gekweekte vis en duurzaam gevangen wilde vis. Een product kan alleen biologisch zijn als . De richtlijnen voor biologische vis kunnen iets verschillen per lan ASC wel een. Sommige vissoorten moet je gewoon niet kopen als je voor .

Duurzame, biologische maar vooral lekkere vis. Door duurzame vis te kopen en te eten, draag je bij aan de bescherming van de natuur onder water. Er staat dus geen biolabel op het etiket, want biovissen worden gekweekt. Ze kopen alles van lokale vissers en zorgen ervoor dat alle vis MSC-gecertificeerd . De vis krijgt de tijd om te worden gezouten en langdurig te roken zodat er een lekker product ontstaat voor de consument.


De Volendamse visrokerij rookte de . Ook biologisch forel of garnalen vinden meer en meer hun weg naar het. Biologisch gekweekte vis moet aan een aantal normen voldoen om het .

ASC-of biologisch keurmerk kun je het beste gewoon in de supermarkt kopen. Biologische viskwekers gebruiken kleurmiddelen (Phaffia – een bewerkte schimmel). De beste zalm die je kunt kopen is Wilde Alaska Zalm, . Wij tippen 5x plekken waar je duurzaam vlees en vis kunt kopen.


Op zoek naar biologisch vlees of bilogische vis ? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Steeds meer kwekerijen brengen biologische vis op de markt. De vis heet biologisch , maar krijgt geen EKO-keurmerk omdat het.


Het gaat om zalm en forel. Als het aanslaat in de winkel willen de initiatiefnemers de proef uitbreiden naar . De laatste tijd is er heel wat te doen geweest over vis. Eten we eens niet te weinig vis , dan dreigt er overbevissing. We zetten alles voor je op . De vis , schaal- en schelpdieren die Ecoseafood levert worden duurzaam wild.


MSC en voor gekweekte vis ASC en BIO , dus heeft u een. Ruim een kwart van de vis die je in Nederland kunt kopen heeft een .

Elke vrijdag brengen de biologische boeren hun verse producten naar hartje Utrecht. De viskraam op de boerenmarkt wordt gerund door echte vissers. Consumenten kopen biologische producten omdat zij denken dat die.


Reguliere zalm eet minder wilde vis en heeft daarom minder last van . Zalm is een gezonde vis door zijn hoge gehalte aan omega-vetten en de. Vooral de biologisch gekweekte soort is een gezonde toevoeging .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts