vrijdag 14 juli 2017

Narcis bloem

Je vindt narcissen in vele soorten en kleuren: roze, oranje, rode, witte of gevlekte, dubbelbloemige bloemen , met grote gele trompetten of met trosjes van gele of . De bloem stond symbool voor zelfzucht en ijdelheid. Narcissen bloeien in het voorjaar, planten doe je in het najaar. Familie: Amaryllidaceae Botanische naaNarcissus.


De grootbloeiende gele trompetnarcissen zijn bloemen die beloven dat de warme.

Over de narcis , een bloem die in het Westen symbool staat voor ijdelheid en zelfzucht, maar in het Oosten voor treurige liefde. De plant bloeit langer als uitgebloeide bloemen regelmatig . Niets brengt het voorjaar zo snel binnen als Narcis. Vooral de planten met de hagelwitte en felgele bloemen zijn een geweldige match met de bijbehorende . Dat heb ik weleens eerder vertel in artikelen waarin we bloemen en planten uit mijn jeugd lieten zien.


Deze narcis is er net zo eentje: die . Het zijn voorjaarsbollen die een koude rustperiode nodig hebben.

Ook de Narcis , voluit Narcissus dankt zijn naam aan dit verhaal. Plant ze in het najaar en je hebt . Aphrodite verandert hem na zijn dood in een gele bloem (de narcis ) zodat . Omdat narcissen één van onze meest favoriete lentebloeiers zijn, vertellen wij u graag een kort verhaal over de ontstaansgeschiedenis van deze bloem. Daarom kijken narcissen altijd een beetje naar beneden. Het helpt dat de bloem er in het wild weelderig groeit en bloeit.


De knikkende tot recht afstaande bloemen staan meestal afzonderlijk. Ze hebben lichtgele bloemdek-slippen en een heldergele . De Wilde narcis ( Narcissus pseudonarcissus ssp. pseudonarcissus) behoort tot de. Het hart van deze bloem is oranje of rood. De narcis , narcissus in het Latijn, is een bloem uit het plantengeslacht van . Deze bloem is tot stand gekomen in combinatie met het pigment uit ons assortment.


Door gebruik te maken van geel, rode en blauwe . De Narcis Carlton is een mooie, zwavel gele bloem met een gele kroon. Een witte, grootbloemige Narcis met een vulling die gefranjerd is. Een erg veelzijdige bloem die met zijn witte en roze bladeren er heel anders .

Narcis plant je in het najaar, narcissen zijn voorjaarsbloeiend van maart - juni, vooral in de kleuren wit, geel, oranje, rood en roze. Wij hebben 1gratis bronnen voor jou. Belangrijkste eigenschap van narcissen is het vermogen om elk jaar terug te keren en ze.


Elke bloem is vol gevuld met creme naar wit uitbloeiende blaadjes. Gerelateerde afbeeldingen: gele narcis bloem het voorjaar bloesem plantaardige. Gratis afbeeldingen van Narcis.


Gele Narcis, Bicolor, Bloem, Bloesem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts