vrijdag 28 juli 2017

Trap vide

Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Ze begonnen op een flatje. Daarna woonden ze ruim tien jaar in een tussenhuis. Hun wensdroom was een vrijstaand huis op een bosrijke plek.


BNLA architecten ontwierp een moderne villa in Zeeland waarbij de overloop op de eerste verdieping een trap met vide kreeg.

Deze overloop krijgt een ruim en . Hoge vide met dwarsgeplaatste trap. Vlak tegen de wand te schuiven. In verschillende hoogtes op maat gemaakt. Ontdek hier alles over een mooie vide.


Smeedijzeren hekwerken langs vide en trap. Categorie: Grote projecten. Een gietijzeren spiltrap leuningen plus hekwerk langs de vide.

Eenvoudig online bestellen. Om een aantal elementen met elkaar én met de naastgelegen ruimtes te verbinden, ontwerp wij een trap met een vide en loopbrug. Trap met loopbrug en vide Dit bijzondere project voerden wij uit in de schuur van een oude boerderijwoning. Het pand is geheel opgeknapt en . Is de vide de vloer waar je óp staat? Of juist de ruimte naast de verdiepingsvloer?


Slechts van de deelnemers geeft het goede antwoord! Vide met trap , extra verdieping, balken en houtplaten. Vergelijkbare advertenties. Bekijk alle advertenties van.


See more ideas about Stairs, Stairways and Staircases. Total Glas trap - en vide -afsluitingen zijn vervaardigd van voorgespannen glas van minimaal mm dik, meestal in gelaagde uitvoering. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Voor dit project mochten we naar het Zuid-Limburgse Valkenburg aan de Geul. Deze klant wilde in zijn moderne verbouwde woning een trap naar de vide.

Koop of Verkoop houten trap op Marktplaats. Uw adres voor uw houten trap. Wit geverfde trap met vide. Klik om terug te keren naar de vorige pagina. Je vide , trap , terras of balkon mooi en veilig afschermen?


Een glazen balustrade of leuning schept ruimte en maximale doorkijk. Centraal trappenhuis met strekmetalen trap die door de vide steekt. Omschrijving: Voor Aannemingsbedrijf Mulder BV gemaakte en geplaatste industriele trap met vide hekwerk . In opdracht van KO Property Managemen hebben we bij Adyen aan de Oosterdokhaven in Amsterdam een trapopgang gerealiseerd van de 4e naar de 5e . Coyne, vide Andrajóso, Despedeçãdo,Destrogido.


Arréos,iaézes, Paraméntos. Trap or take in a trap , vide Armár trampa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts