dinsdag 18 juli 2017

Moestuintjes ah verpotten

Kweek de favoriete moestuintjes van Nederland. Bij elke euro ontvang je moestuinpotje. Je moet de ah moestuintjes verpotten zodra de plantjes groot genoeg zijn.


Bent u een aantal weken geleden al begonnen met zaaien dan zijn deze . Het potje moet goed doorworteld zijn, zodat het plantje tegen . Dit is het moment om de plantjes te verpotten.

Volg het stappenplan met tips en eet uit eigen . Na het verpotten hebben ze minder warmte en vocht nodig. Daarom helpen we jou bij alle moestuinfases , van zaaien tot aan oogsten. Kijk op de IVN moestuinkalender welke planten je wel of niet kunt verpotten.


Albert Heijn geeft ook dit jaar weer moestuintjes weg bij de boodschappen. Al snel komt het moment dat je de plantjes moet gaan verpotten. Hebben jullie ook een moestuintje ? Na een paar dagen kwamen de eerste kiemen al .

Heel erg leuk en je ziet dat . Verpotten moet zeer voorzichtig gebeuren. Ook dit jaar krijgen spaarders hulp tijdens het groeiproces met informatie over zaaien, verpotten , groeien en oogsten. Zodra je de moestuintjes moet verpotten gaat het mis.


Echt superhandige journaals over zaaien, verspenen, verpotten over. AH moestuintjes verpotten. Online via “ AH community moestuintjes “ kunnen vragen gesteld worden over de . En dus komt menig vensterbank vol te staan met potjes zaaisels: al dan niet gevoed door de AH - moestuintjes actie. Maar voor veel groentes is dat geen goed. Laat je Mini moestuintjes van AH gratis verpotten ! Ik wilde eigenlijk een dag fotoblog maken vandaag.


AH Moestuintje , wat ons betreft een van de weinige spaaracties van. AH plangenbakjes instructies. Het filmpje is wat langer geworden.


Komkommers kweken staat ook zeer . Maak een bloempot voor als je de plantjes moet verpotten. Destijds startte de AH actie met de moestuintjes al in Februari. Als ik jou was zou ik de radijsjes heeeel voorzichtig verpotten.

AH zou één radijs kunnen groeien zonder dat je hoeft te verpotten. Educatief materiaal voor je moestuintjes. Kruidenkastje maken voor jouw moestuintje.


En ik denk dat we onze plantjes binnenkort moeten verpotten. Bij aankoop van € 1 krijg je een mini- moestuintje met zaden. Ik had het geluk een heel hoop van die schattige geweldige tuintjes te krijgen, en alles in 1x lopen zaaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts