vrijdag 14 juli 2017

Liquidambar bolvorm

In de herfst heeft deze Amberboom een schitterende kleur. Wij hebben een grote partij bomen staan met een mooie bolvorm. Bladkleur: groen met prachtige herfst verkleuring Standplaats: alle, Grondsoort: niet te natte gron Middelgrote boom met compacte kroon, . Gezonde compacte bolvorm , meestal op stam geënt. Herfstkleur wat later dan bij andere .

Eindelijk een traag groeiende (ietwat bolvormig) Liquidambar. De sierlijke kurkdragende takken en stam maken deze boom tot een kunstwerkje. Een langzaam groeiende vorm met een enigszins afgeplatte, zeer dichte, bolvormige kroon die tot m . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! De bladeren zijn donkergroen, handvormig met 5 . Het is niet perse nodig maar. Als de soort, maar als bolvorm op stam gekweekt, blijft klein.


Liquidambar styracilfua (amberboom) is geliefd om zijn mooie herfstkleuren.

Koop of Verkoop liquidambar op Marktplaats. Gezonde, compacte bolvorm , herfstkleur wat later dan de soort. Zeer dicht vertakte bolronde, later afgeplat bolvormige grote struik tot circa m. Wordt gewoonlijk op een stam veredeld om zodoende een boom met een ronde. IN LITERPOT 1EUR afhalen van ma tot vr . Deze amberboom is bolvormig . Dit is echt een min of meer bolvormige boom op stam.


Beschrijving: Zeer slank opgroeiende variëteit van de amberboom. Bloemkleur: groen-geel, weinig opvallend. Image may contain: plant, tree, outdoor and nature. Geschikt om te leiden, Nee.


De Prunus lusitanica, ofwel Portugese laurier is een mooie bladhoudende plant. Een erg mooi bolboompje met een uitzonderlijk mooie herfstkleur. De Bolamberboom groeit langzaam en is daarom . Eem langzaam groeiende vorm met een enigszins afgeplatte, zeer dichte, bolvormige kroon die tot m breed wordt.


De meest voorkomende vorm is op hoge . Een liquidambar of amberboom doet een beetje denken aan de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts