maandag 17 juli 2017

Katja staartjes lezing

Of met haar beklimming van Mount Everest en andere bergreuzen. Over deze Nepal reis schreef Katja het gelijknamige boek Lopen over de grens. Tijdens haar lezingen neemt Katja . Katja Staartjes en Henk Wesselius liepen 2. Een adembenemend verhaal over een monstertocht te voet.

Deze lezing is helaas geannuleerd wegens tegenvallende . Een ( interactieve) lezing of workshop kan worden uitgebreid met een klimclinic. Lezingen Meester in je Werk-week. Ze geeft lezingen met prachtige beelden over haar expedities. List of katja staartjes lezing book.


Download the katja staartjes lezing book in PDF file format for free at yoshuawunderink. De boeken site voor boeken liefhebbers - Boek boekhandel boekhandelaar. Gorssel - Op zondag april van 11.

Katja zegde haar vaste baan op voor het klimmen en werkte jaren in. Kom za november om uur naar de beeldlezing in Houten. Lagen die ik vast nog niet allemaal ontdekt heb, en waar een 2e lezing voor . Nederland die van het geven van lezingen geheel of gedeeltelijk . You can download any book by katja staartjes in PDF for free at desleythoen.


De lezingen zijn georganiseerd in het kader van het lustrum van de . Maar nu is deze lezing al als try-out te zien in Krabbendam! Nederlands succesvolste bergbeklimster en geniet van de beeldlezing ! Tentenshow, lezingen en laatste trends bij RenĂ© Vos. KATJA STAARTJES - Met passie naar de top. Frankenroute is het onderwerp van de lezing van Ben Teunissen. MARCO HUMMELINK , Dia –presentatie en lezing betreffende de oversteek.


Interesse in een top lezing over deze expeditie? Vrouwendag op maart zal zij een lezing geven. De ex-bergbeklimster maakte . Na de lezing kunt u onder het genot van een hapje en een drankje in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts